Genbrugsshopping i København

Indsend din historie: seksuelle grænser

giphy

 

Så kære venner, så kører “lad os snakke om” ekspressen sørme igen rundt i vort skønne land!
Tusind tak for alle jeres meget fine bud på emner vi kan tage fat på, de første 10 er:

◊ Seksuelle grænser (har du nogensinde gjort noget seksuelt, som du faktisk ikke rigtig havde lyst til?)
◊ Karakterræs (det evige pres der kan være på at få en god karakter)
◊ Alkohol i familien (hvordan påvirker det dig og resten af familien?)
◊ Sugar dating (aflivet eller styrket nogle fordomme om det)
◊ Orgasmer (om at få dem, men også om ikke at kunne få dem)
◊ Økonomi (både den gode og dårlige økonomi)
◊ Bryster (størrelser både på brysterne men også på brystvorten. Herunder også indadvendte brystvorter)
◊ Sex i parforholdet (hvor ofte skal man egenlig have det?)
◊ Prævention (evt også konsekvenserne ved at bruge det forkerte)
◊ “Dårlige” forældre (den svære familie)

Det er virkelig nogle rigtig gode og hårde emner vi har fundet denne gang! Jeg håber at i er lige så gode til at dele som i plejer at være, det gør det i hvert fald nemmere at bryde tabuet hvis i er. Husk at man er 100% anonym når man skriver ind i indsendelsesformularen (den orange boks i bunden af indlægget). Jeg kan ikke se hvem der skriver hvad, så giv den endelig gas.

Idag skal vi snakke om seksuelle grænser. Fordi, hvad er egentlig en passende grænse? Hvad du synes er over grænsen synes jeg måske ikke er over grænsen, men derfor har du stadig alt ret til at holde på din grænse. Har du nogensinde gået med til noget, rent seksuelt, som gik over din grænse? Har du presset din egen grænse for at “passe ind”? Har du måske presset en anden? Har du været udsat for at en person bevidst har overtrådt din grænse? Oplever du at din grænse er meget mere snæver end dine veninders og føler derfor at du er kedelig? UANSET HVAD dine tanker er, eller hvordan din historie lyder på, så DEL den med os andre. Det kan godt blive ret tungt det her emne, men det er okay, der skal være plads til at snakke om det hele. Tak fordi i igen er med på en runde med tabubelagte emner, tak fordi i er pisse gode til at læse med, indsende sandheder og støtte op om hinanden, i viser fandme at vi ikke er alene, selvom det godt kan føles sådan nogle gange! TAK.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genbrugsshopping i København