Lad os snakke om: "sexpartnere" #4

Lad os snakke om: “seksuelle grænser” #1

collage_fotor1_fotor10

Kære, skønne dig! Mit hjerte hamre derud af og mine kinder er ildrøde – af sorg og raseri. Du er ikke gjort NOGET FORKERT! Du skal ikke have dårlig samvittighed, du skal ikke bebrejde dig selv fordi du ikke sagde “stop”.
Hold nu kæft nogle baske historier i kommer med. Jeg er simpelthen SÅ imponeret over jeres ærlighed og trist over jeres situation. Mange af jer har været udsat for et overgreb og rigtig mange skriver at de aldrig har sagt det til nogle – STÅ FREM! I står frem her og det er pisse modigt af dig, fordi det må også være grænseoverskridende, men for guds (eller Buddhas) skyld, find en at snakke med det om. Find en du stoler på, måske er det en veninde, måske er det en terapeut – åben op. Det her skal du ikke gå med alene, fordi du har ikke gjort noget galt!
– Til jer der skriver ind, hvor det ikke omhandler et overgreb, det er også så vigtigt at få jeres historie med. Det er også vigtigt at vide at det ikke nødvendigvis skal være et overgreb, for at det overskrider ens grænser. Vi har alle forskellige grænser og det er så vigtigt at vide at vi ikke er ens.

Her er første omgang af jeres ærligheder, jeg håber i kan hjælpe hinanden, jeg håber i kan få noget ud af de her enormt seje fortællinger. (DU KAN SADIG DELE DIN HISTORIE LIGE HER). 

collage_fotor1_fotor1
collage_fotor1_fotor2 collage_fotor1_fotor3 collage_fotor1_fotor4 collage_fotor1_fotor5 collage_fotor1_fotor6 collage_fotor1_fotor7 collage_fotor1_fotor8 collage_fotor1_fotor9  collage_fotor1_fotor11 collage_fotor1_fotor12 collage_fotor1_fotor13 collage_fotor1_fotor14 collage_fotor1_fotor16 collage_fotor1_fotor17

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

1 kommentar

  • Amelia

    En af de første er jo direkte voldtægt! Hvor er jeg sur og rasende. Ikke på grund af hendes reaktion, men på vegne af ham. Sikke en… noget jeg ikke vil skrive her. Jeg har hørt mange så usympatiske kommentarer ala “Du kunne jo bare have skubbet ham væk, sagt det højere, skreget osv”, uden at de har oplevet det. Jeg bliver rasende. Alt andet end et fuck ja er et fucking nej! Victim blaming forekommer så ofte, og jeg er så trist på vegne af de mænd og kvinder der bliver udsat for noget grænseoverskridende. De har først været udsat for noget så forfærdeligt, hvor de bagefter er skamfulde og oveni får usympatiske kommentarer, hvis de overhovedet sagde det højt! Hvis du læser med her, så er du FANDME sej! Det er aldrig din skyld, og jeg håber virkelig, at det snart ændrer sig!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "sexpartnere" #4