Generer mine bryster dig?

Lad os snakke om: “seksuelle grænser” #2

collage_fotor1_fotor14

Læs første del HER.

Jeg havde ikke regnet med, at det her emne ville være så tungt som det er. Jeg havde troet at der ville være lidt anal-sex historier og sådan lidt forskelligt, men det her er jo dybt alvorlige sager! Vi snakker jo voldtægt for pokker. Og jo, en voldtægt er SELVFØLGELIG over de flestes seksuelle grænse, men puha hvor er der mange af jer der har været udsat for et voldsomt overgreb. Jeg blev meget rørt da jeg læste sandhederne igennem, fordi det virkelig kom bag på mig hvor sårbare og seje i er. Det må fandme have været grænseoverskridende at skrive, især jer der skriver at i aldrig har fortalt det til nogle (hvilket jeg vil anbefale jer at gøre!!).

Sandhederne bliver ved med at strømme ind, så vi fortsætter dette emne noget tid endnu. Tak fordi i er gode til at rumme tunge og lette emner, tak fordi du deler, tak fordi du læser med – tak fordi du er dig!

collage_fotor1_fotor1 collage_fotor1_fotor2 collage_fotor1_fotor3 collage_fotor1_fotor4 collage_fotor1_fotor5 collage_fotor1_fotor6 collage_fotor1_fotor7 collage_fotor1_fotor8 collage_fotor1_fotor9 collage_fotor1_fotor10 collage_fotor1_fotor11 collage_fotor1_fotor12 collage_fotor1_fotor13  collage_fotor1_fotor15 collage_fotor1_fotor16 collage_fotor1_fotor17 collage_fotor1_fotor18

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Generer mine bryster dig?