FOMO vs. FOMY

Lad os snakke om: “seksuelle grænser” #3

collage_fotor1_fotor1

Læs føste del og anden del også.

“den aften valgte han at sige; “jeg har seksuelt misbrugt dig fra starten, jeg har aldrig elsket dig”…”  – det er et citat fra en af sandhederne idag. Det er simplethen nogle tunge og hårde historier, som virkelig rammer dér hvor det faktisk gør rigtig ondt. Jeg er enormt ked af det som i har gået igennem, men hvor skal i have verdens største tak, fordi i deler. I er med til at vise at vi ikke er alene, selvom det måske godt kan føles sådan nogle gange.

Hvis du render rundt på sådan en hemmelighed, så læs evt DETTE indlæg, som jeg skrev fornyligt. 

collage_fotor1_fotor2 collage_fotor1_fotor3 collage_fotor1_fotor4 collage_fotor1_fotor5 collage_fotor1_fotor6 collage_fotor1_fotor7 collage_fotor1_fotor8 collage_fotor1_fotor9 collage_fotor1_fotor10 collage_fotor1_fotor11 collage_fotor1_fotor12 collage_fotor1_fotor13 collage_fotor1_fotor14 collage_fotor1_fotor15 collage_fotor1_fotor16

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

 • Emilie L.

  Jeg er vild med at du laver denne serie af opslag og har læst dem alle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Det er jeg rigtig glad for!
   Tak fordi du læser med.

   Vh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOMO vs. FOMY