6 ting jeg slet ikke er klar over..

Lad os snakke om: “sexpartnere” #5

collage_fotor_fotor1

Tror vi kører et par runder mere med dette emne, jeg er helt overvældet over de mange hundrede mennesker der har skrevet ind. Mange er dog ikke så brugbar da næsten halvdelen af jer bare har skrevet: “4”, “88”, “20” – altså bare et tal. For at få en føling med det, så skal jeg altså også bruge en alder. Så de ærligheder kan jeg desværre ikke bruge til noget. MEN, mange af jer har også skrevet alder og en fin historie på – så uanset hvad, så TUSIND TAK! Det er så skønt at i er så gode til at åbne op og skrive ind – i hjælper flere end i tror.

Læs også første del, anden del, tredje del, fjerde del.

collage_fotor_fotor2 collage_fotor_fotor3 collage_fotor_fotor4 collage_fotor_fotor5 collage_fotor_fotor6 collage_fotor_fotor7 collage_fotor_fotor8 collage_fotor_fotor9 collage_fotor_fotor10 collage_fotor_fotor11 collage_fotor_fotor12 collage_fotor_fotor13 collage_fotor_fotor14 collage_fotor_fotor15 collage_fotor_fotor16 collage_fotor_fotor17 collage_fotor_fotor18

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 ting jeg slet ikke er klar over..