Lad os snakke om: "seksuelle grænser" #1

Vind en bog om utroskab og kærlighed..

img_3872Dette indlæg er lavet i samarbejde med Gyldendal

Folk der har oplevet utroskab tæt på livet, ved hvor smertefuldt det kan være. Det kan være altødelæggende og gøre en ende på rigtig mange forhold, og menneskers tro på kærlighed. Men selvom vi er så bange for utroskab, selvom det gør så ondt på os, så er det virkelig viiiikelig mange mennesker som er utro. Der er folk lige nu, som er sammen med andre end deres partner. Lige nu er der en der knalder med sin elsker/elskerinde, selvom der er en ægtefælde derhjemme. Folk lyver, folk bedrager, folk dummer sig, folk tilgiver, folk de elsker.. Og hvad er utroskab egentlig? Er det sex? kys? en fræk besked? Billeder på Snapchat?

Hvor der er utroskab, der er der som regel også kærlighed. Eller rettere, der har måske været kærlighed. Men er det kun ulykkelige mennesker der er utro? Er det kun folk der flygter fra sine problemer der knalder udenom? Er det virkelig oftest mænd? Kan man virkelig, inderligt, elske sin partner og alligevel være utro?
Spørgsmålene er mange og svarene er virkelig svære at få. Jeg har selv oplevet utroskab, hvilket man nok godt ved, hvis man har læst med på bloggen i lidt tid. Hvis du ikke ved det og gerne vil vide mere, så kan du læse hele min sårbare og ærlige historie lige HER.

Når man som jeg, har prøvet at ens partner er en utro, så kan man meget let miste håbet på kærlighed og mene at alle der er utro, er nogle FUCKING LORTE PIKIDIOTER SOM FORTJENER ET SPARK I HOVEDET MED EN STOL!!! – heldigvis er jeg ikke sådan nogle folk, ikke mere i hvert fald. Dengang jeg stod i det, så ønskede jeg død og ødelæggelse over min ekskæreste, fordi han havde ødelagt mig så meget. Jeg stolede ikke på nogle mænd og jeg stolede ikke på mig selv. Han er skyld i min depression, selvskade og min evige mistillid til andre mænd. Det har taget ualmindelig mange år at komme over, nogle dage har jeg stadig mistillid til Malte, selvom han intet har gjort. Det er mine ar, det er min bagage og den er virkelig tung til tider. Jeg har set meget sort/hvidt på utroskab engang, men det er ikke den rette måde at se på det – det har jeg lært nu!

Jeg var så heldig at modtage “Hvad kan utroskab lære os om kærlighed” af Esther Perel, af Gyldendal, som gave. Vi er simpelthen nødt til at tale om utroskab og lade være med at behandle det som et tabu! Jeg er jo ikke rigtig fan af tabuer, heller ikke utroskab heller, så derfor så var jeg meget spændt på at læse bogen. Esther har en lang historie som parterapeut i bagagen, hun har talt med utrolig mange forskellige former for mennesker og kender ret godt til parforhold. Hun bruger rigtig mange eksempler fra hendes egen praksis i bogen, hvilket betyder at man føler at “virkelige mennesker” faktisk også dealer med de her problematikker. Om bogen skriver Gyldendal: “Hvorfor er folk utro? Og hvad kan utroskab lære os om kærlighed? En affære kan være ødelæggende for et parforhold. Det ved vi godt. Vi ved også, at utroskab har eksisteret lige så længe som ægteskabet. Alligevel ved vi så lidt om det. Og at prøve at forstå utroskab er vel at mærke ikke det samme som at legitimere det.”

Jeg har læst over halvdelen af bogen og jeg føler mig forstået og meget klogere på forhold, mænd, kvinder, utroskab og sex. Det her er en bog som alle mennesker burde læse, uanset om de har oplevet utroskab eller ej, fordi der er virkelig meget vi ikke ved om emnet!
Jeg er så taknemmelig over at jeg har fået muligheden for at finde 2 heldige vindere, af denne her bog. Skal det være dig? Så skriv en kommentar her i indlægget. Det er ikke et krav at du eller din partner har været utro, men jeg tror at denne her bog vil gøre ekstra gavn for en som har haft det inde på livet. Men det kan også være at du bare er nysgerrig på emnet. Uanset hvad så må alle deltage!

Skriv en kommentar, du er velkommen til at skrive hvorfor du gerne vil vinde bogen, du er også velkommen til at lade være. Bare du husker at skrive din mail ind i feltet “mail”, så jeg kan skrive til dig hvis du er den heldige vinder! Jeg finder  de 2 heldige vindere om en uge, altså den 23/5.
– Hvis du ikke bliver den heldige vinder, så synes jeg du skal låne eller købe denne her bog, fordi den har virkelig hjulpet mig helt vildt meget. Sjældent har jeg følt mig så forstået og uviden som jeg har med denne bog! Ja, jeg er pænt stor fan af den! – Held og lykke.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

88 kommentarer

 • Marie

  Jeg har længe haft et ønske om at forstå utroskab, så bogen ville være et super værktøj til dette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Åh, den vil jeg gerne vinde!
  Min ekskæreste var mig utro med mindst to piger – i hvert fald hvad jeg kender til. Det tog mig flere år at komme over ham trods hans utroskab, for han havde virkelig krammet på mig. Heldigvis har min nuværende kæreste vist mig hvordan et forhold skal være og kærlighed skal føles. Men det er nogle gange lidt svært at finde ud af hvorfor jeg reagere som jeg gør, i nogle situationer, men som regel skyldes det min bagage jeg har med fra mit tidligere forhold. Jeg tror jeg ville have rigtigt meget gavn af at læse den bog, både for min egen skyld og min kærestes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg vil gerne læse bogen, da jeg selv har haft utroskab inde på livet mere end én gang. Det ødelagde næsten min chance for et forhold med mænd pga den usikkerhed der opstod. Selv i dag føler jeg mig af og til ikke god nok.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily

  Hvis jeg ikke vinder en bog så kommer jeg uden tvivl til at købe den! Jeg har desværre været både været den der var utro og været hende der godt vidste hvad der foregik men lukkede af for det var nemmest. Så jeg tænker der er en masse læring at få fra denne bog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  🌸🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg har selv mistillid til fyre, da min ekskæreste ikke var mig tro…. Så håber denne bog kunne hjælpe på vej, eller give mig et andet syn på nogle ting!
  -Tak for din skønne blog!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg har to ekskærester der har været mig utro og det har efterladt store ar på sjælen. Så store st mit nuværende forhold har lidt under det i lang tid, fordi jeg har mistillid til ham selv om han aldrig har gjort noget for at fodre min mistillid. Det er heldigvis blevet bedre, men føler stadig der er noget vej endnu..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gro

  Jeg har oplevet utroskab. Først i form af en svær skilsmisse mellem mine forældre, hvor min far var min mor utro, da jeg ikke var mere end 2 år og min bror lige var blevet født og min mor havde fået en svær sygdom efter fødslen. Jeg fik det her at vide som 9 årig i en mangeårig krig mellem de to.
  Men har rigtig fået det ind på livet, da min ekskæreste var mig utro en måned inden vi skulle flytte ind i vores nye lejlighed. Han fik mig til at hente ham nede ved hende han lige havde knaldet med, holdte det skjult for mig og løj om det i en uge. Da han så endelig indrømmede det, var jeg færdig og ville bare ud af det. Han sagde aldrig undskyld, men må på en eller anden måde have haft det dårligt, for i tiden derefter fulgte adskillige chikaneringer. Han sendte mig bla et snap af ham og hende han var mig utro med i seng sammen, nøgne. Jeg svarede ALDRIG igen på de her ting, for han var jurist og holdte mine indskudspenge til lejligheden som gidsel, lige indtil at han gik over stregen og pissede på min dørmåtte en nat (han var selvfølgelig også min nabo), og jeg potentielt kunne melde ham til politiet. Men der var nok, at min far ringede til hans mor, og så fik jeg endelig mine penge. Han har kostet mig rigtig mange psykologtimer, og det lyder som en sindssyg historie, og jeg skal altid overbevise folk om, at jeg ikke har gjort noget selv, folk tror simpelthen ikke på mig. Hvad er der kommet ud af det? Jeg har så inderligt et HAD til folk, der er utro. Bare tanken om utroskab gør ondt i hele min krop og jeg KAN ikke tilgive utroskab, ej heller være venner med nogen, der har været deres partner utro. Jeg har droppet et rigtig godt venskab, fordi hun var sammen med en fyr, der havde en kæreste. Og sådan skal det jo ikke være. Min ekskæreste var sindssyg, måske endda med en psykiatrisk diagnose, og det var jeg så uheldig at opleve, men jeg vil så gerne lære at slippe bare lidt af det her had. Det er vel det had os der har oplevet utroskab, der er med at gøre det til et tabu, og det vil jeg også gerne være med til at nedbryde, så jeg vil rigtig gerne læse bogen! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Dejlig konkurrence 🙏🏼 Jeg har, som mange andre unge piger, svært ved at stole fuldt ud på fyre og nu, min ellers fantastiske kæreste. Han var utro med en tidligere kæreste, og jeg frygter ofte, at det vil ske igen. Men samtidig tror jeg også på, at der noglegange (!) kan være to til at danse tango, når det drejer sig om utroskab, og jeg vil derfor rigtig gerne læse den bog og blive klogere på den ubehagelige størrelse ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Det ville være dejligt at vinde denne bog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Det ville være dejligt at vinde denne bog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marin

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde bogen! Jeg har desværre selv været utro i mit sidste forhold og endte med at gå fra min ekskæreste pga af det. Jeg er stadigvæk i gang med bearbejde det hele og prøve at forstå hvad der egentlig skete, fordi jeg er bestemt ikke stolt af mine handlinger.
  Bogen vil sikkert kunne hjælpe mig med at forstå mig selv og komme videre uden at have konstant dårlig samvittighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sophie

  Jeg vil super gerne vinde den bog fordi jeg generelt er meget sort/hvid på området, at få lov at læse andres tanker om det kunne være spændende! Derudover synes jeg bare generelt at kærlighed og utroskab er et emne flere burde være bedre til at snakke om! Ja… jeg vil faktisk bare rigtig gerne læse den bog 😘🌺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Den ville være så lækker at vinde! Under hele mit forhold til min ekskæreste, havde jeg en mistanke om, at han var mig utro. Der var så mange tegn, men han var god til at manipulere med mig, at jeg overbeviste mig selv om at alting var fint. Dog efter flere sammenbrud pga. ham, gik jeg fra ham, og jeg fandt ud af, at han var mig utro, da jeg så var blevet smittet med gonore, hvor vi begge var raske inden vi gik ind i forholdet, og han er den eneste jeg har været i seng med. Jeg har intet forhold haft til nogle andre mænd (udover familie), da jeg er så usikker. Derfor tror jeg bogen vil give mig en masse redskaber til fremtidige forhold

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Sikke et sårbart emne. Jeg ønsker at blive klogere ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Jeg har både prøvet at være den, hvor kæresten er utro men jeg har også selv været utro!
  Der går mange tænker igennem en, i begge situationer og jeg vil elske at blive klogere ☉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Gildberg

  Kære Caroline.
  Jeg er kæmpe fan af din blog, og nyder at læse dine indlæg hver eneste dag. Du har hjulpet mig til at se på min krop, på en helt anden måde end før.
  Jeg elsker den mere og værdsætter den mere.
  Jeg har selv haft en kæreste, som var mig utro engang. Jeg sagde at jeg tilgav ham efter, men inde i mit hovede gjorde jeg nok først lang tid efter. Jeg kender smerten men også følelsen af at man i sidste ende godt kan komme over smerten.
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde den bog, da jeg ellers selv havde tænkt mig at gå ud og købe den.
  Hvis du har fået noget godt ud af den, vil jeg da gerne give det en chance for mig også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Lyder som en god bog, som jeg gerne vil prøve at vinde:-)
  Øv at du også har haft en utro partner.
  Jeg vil gerne vinde bogen fordi jeg giftede mig med en mand jeg elskede.
  Han gad dog ikke mig andet end som sambo og samtalepartner.
  Det havde vi mange snakke om og han havde mange undskyldninger, jeg skulle gå i smukkere kjoler og høje hæle, jeg skulle gå til frisør, have mere makeup på osv.
  Men intet hjalp.
  Næsten hver dag var han sammen med sin bedste ven, det tænkte jeg ikke så meget over før efter nogle år.
  Jeg synes de kunne se hinanden i øjnene på en dyb måde, de kunne lige røre hinanden osv.
  Så en dag da de gik over i stalden for at tage en mandesnak, så sneg jeg mig med og tog dem på fersk gerning.
  Min mand som havde en lederstilling ville ikke jeg skulle fortælle det til nogen, han ønskede jeg var hans proforma kone.
  Men den holdt ikke, jeg ville jo have et mere normalt liv, hvor kærligheden blev gengældt. Så fik blev skilt og har nu hver vores liv.
  Men det gjorde av og jeg har endnu ikke kunne finde en mand, nok fordi der er meget at bearbejde.
  Så bogen vil nok kunne guide mig og sætte tanker i sving:-)
  Ønsker dig nogle gode solrige varme dage:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej Caroline
  Lyder som en rigtig interessant og lærerig bog, som jeg godt kunne tænke mig at vinde 🍀
  Tak for din ærlighed på din blog og Instagram, det er en fryd for øjet at følge dig ☀️🎉❤
  Kærligst Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AS

  Den MÅ jeg læse 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Den må jeg hellere læse – den lyder meget oplysende på et grimt, grimt emne…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emmely Hansen

  Den kunne jeg da godt tænke mig at læse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sia

  Jeg ville læse den med min veninde som har oplevet utroskab 💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg har for et par uger siden for første gang i mit lange forhold gennem 6 år oplevet utroskab, og står i en ufattelig svær situation omkring hvordan jeg skal reagere og agere,
  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at læse bogen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Har på flere måder haft det inde på livet. Så jeg ville super gerne læse den bog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Den lyder lærerig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Det ville være skønt at blive klogere på det område. Det er så skide hårdt at opleve svigt i den form. Krydser fingre ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kunne være så dejligt at vinde den bog, og muligvis blive klogere på emnet. Har selv været ude for utroskab to gange, og det har efterfølgende ødelagt forhold og mig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Da emnet utroskab er noget der sker ofte, vil det være rigtig brugbart, at lære om hvordan utroskab påvirker en og hvordan det skal håndteres 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Madeleine

  Jeg elsker bøger med en nice forside 😍 den lyder mega spændende og lærerig, den vil jeg godt læse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Ååh den bog vil jeg smadder gerne vinde!!🙈☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Jeg kunne godt ønske mig at vinde den ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Har haft utroskab tæt inde på livet både privat og professionelt og er vild med Perels tilgang, så vil elske at fordybe mig mere i hendes tanker omkring dette emne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Mine forrige kærester var mig utro, og de er stadig sammen med den pige, som de var utro med, den dag i dag….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Den bog vil jeg virkelig gerne læse, så jeg må selvfølgelig smide et lod i puljen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jackie

  Jeg er sikker på at den kunne være spændende og lærerig at læse 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg har selv været ude for utroskab, hvilket ødelagde min tillid til mænd helt enormt i lang tid. I dag har jeg en dejlig og betænksom kæreste, men jeg kan stadig ind imellem mærke utroskaben spøge i form af den grimme jalousi, jeg udviklede efter dengang. Så jeg tror bestemt, det ville være sundt for mig at læse sådan en bog som denne 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Utroskab er ikke noget, jeg har haft tæt inde på livet i mine “voksne” år – min folkeskolekæreste kyssede med en anden, og da gjorde det selvfølgelig ondt. Men nok ikke til sammenligning med hvordan det er, når man er blevet ældre. Jeg er hamrende nysgerrig på emnet, vil gerne forsøge at sætte mig ind i tankerne bag at gøre det. Og det kunne denne bog være en god mulighed for 🌟

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil enormt gerne vinde denne bog! Jeg har i mine meget unge dage selv prøvet at være min partner i utro, og har efterfølgende også prøvet at min partner gennem mange pr var det – i udtalt grad… det gav rigtig mange ar på sjælden som jeg stadig kæmper med og prøver ikke at lade styre mine beslutninger. Alligevel kan jeg mærke at det påvirker hvordan mit forhold er til mænd generelt men især mænd der før har været deres kærester utro. Er der noget om en gang utro, altid utro eller er man for fordømmende? Jeg vil vildt gerne vide mere om det! Så jeg håber at jeg kan blive den heldige at vinde bogen her 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Thomsen

  Jeg har heldigvis ikke selv oplevet utroskab, men vil stadig gerne blive klogere på dette emne. Jeg synes oftere og oftere man hører om folk, der oplever det, og bliver hver gang overrasket over, at mennesker kan gøre det mod hinanden. Men mennesker er mennesker og det vil jeg gerne blive klogere på! Mega spændende emne – håber dog aldrig at jeg eller andre skal opleve det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 💔👈🏽♥️💪🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  💝 lyder som en god bog jeg godt kunne tænke mig og læse og blive klogere på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Jensen

  Både min kæreste og jeg er stadig påvirket af, at flere af vores ekskærester var utro.
  Jeg er sikker på, at vi begge få rigtig god gavn af at læse den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Søholm

  Jeg har oplevet utroskab mange gange. Rent faktisk i det forhold jeg er i nu. Jeg har tilgivet ham igen og igen, fordi jeg elsker ham. Jeg er hver gang sikker på, at denne gang er det den sidste gang – man bliver lidt paranoid. Jeg har flere gange tænk “Nu er det nok,” men med ansvaret for to børn, så sætter jeg dem over mine egne behov (bilder jeg mig ind). Han har lovet mig at denne gang var det sidste gang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Jeg vil rigtig gerne vinde bogen, da jeg selv har haft det tæt på. Jeg har nemlig selv været utro og dum. Udover at såre min ekskæreste, har jeg ikke kunne tilgive mig selv. Jeg står på den anden side og er også selv ødelagt, som jo er fortjent. Men jeg fortjener vel også at komme videre, alle mennesker fejler. Jeg kan bare ikke selv, og tror bogen kunne være en hjælp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Jeg ville elske at vinde bogen. Den lyder vanvittig interessant.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M E

  Efter mit sidste forhold der sluttede for 2 år siden, har jeg haft meget svært ved at være omkring mænd og stole på mænd. Jeg mærker en større og større lyst for at komme ud på markedet, men frygten for at blive skuffet og forrådt er stadig større og derfor ved jeg ikke hvordan jeg kommer videre herfra. Hvis bogen kunne være et middel til det, kunne det måske ændre mit liv… Håber jeg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LM

  Jeg har selv været utro, selvom jeg elsker min mand enormt højt… Tingene er heldigvis ikke sort/hvide, men jeg tror virkelig, at jeg kunne lære endnu mere af min situation og mine mønstre, hvis jeg læser den bog ❤ Skam og skyld fylder enormt meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg læste et interview med Esther Perel her den anden dag og har siden været helt sikker på, at jeg bliver nødt til at læse denne bog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  For to år siden var jeg over halvvejs i min ønske-graviditet med min daværende kæreste- som dog skulle vise sig at have været mig utro både før, under og efter min graviditet. Da min datter var 10 dage gammel opdagede jeg tilfældigt, hvad min mavefornemmelse længe havde forsøgt at skrige til mig. Nu står jeg her, to år senere med en lille, skøn pige, som alenemor, der resten af livet “hænger” på den mand, der har forvoldt mig mit livs største krise og som jeg skylder mit barn at have et godt samarbejde med, så hun får den bedst mulige opvækst. Jeg er helt sikker på, at den bog vil kunne give mig et større perspektiv på utroskab. Og jeg er overbevist om, at det ville kunne gøre en kæmpe forskel for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Den vil jeg gerne læse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Du har fået mig overbeviset, jeg må også læse den bog nu, men ville da helst vinde den. Den lyder rigtig interessant og lærerrig.
  PS tak for altid gode indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Pedersen

  Den vil jeg rigtig gerne vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aleksandria

  Den vil jeg så gerne vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  For 1,5 år siden var min daværende kæreste mig utro. Vi gik fra hinanden på den baggrund og fandt siden sammen igen, hvilket betyder, at jeg den dag i dag er kommet så tæt på tilgive, som man kan og jeg respekterer ham højt som menneske (hvad jeg aldrig troede var muligt). Men siden vi gik fra hinanden (for 2. gang og denne gang ikke pga utroskab) har jeg ikke turde lukke nogen “ind” i mit hjerte og kan faktisk ikke overhovedet forestille mig nogensinde at komme til det. Så jeg tror (håber!) at denne bog kan udfordre mine tanker lidt og give anledning til nogle nye…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Efter nogen hårde tider for min kæreste og jeg, som heldigvis er kommet ud på den anden side igen og har genfundet respekt og kærlighed vil jeg så gerne vinde den bog!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalia

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Vil vildt gerne vinde! Er så nysgerrig på menneskets adfærd i kærlighed og krig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie

  Jeg har de sidste 3 måneder været ude og rejse, inden jeg tog afsted slog mig og min kæreste op, som havde været sammen i nogle år. Mens jeg var ude og rejse havde jeg sex med andre og har ikke rigtig skænket ham en tanke. Efter jeg er kommet hjem er vi begyndt at ses igen og aldrig i mit liv har jeg følt mig så forkert. Ikke at det er utroskab, men gør det mig til et dårligt menneske at jeg havde lysten til andre? Forhåbentlig findes der svar i denne bog til om jeg er forkert eller ej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Den vil jeg meget gerne vinde. Fedt med en nuancering, så utroskab ikke er sort/hvidt eller ondt/godt. Har i øvrigt haft stor glæde af hendes anden bog ‘mating in captivity’ – og glæder mig til at læse denne…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Jørgensen

  Jeg har selv oplevet utroskab og har set og ser nok stadig meget sort/hvidt på det. I min verden skaber det en ubalance, der aldrig kan genoprettes, og jeg har aldrig forstået, at der er par, der kan komme videre efter det. Der har jeg nok inderst inde tænkt, at det var vattet at tilgive det, for kan man overhovedet det 100 %? Men du gør mig da nysgerrig på, hvad det er, der kan udfordre den opfattelse – skeptisk, men nysgerrig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvad der synes at skulle blive et sydafrikansk eventyr endte i alt andet. Inklusive den værste form for utroskab. Hvor man kender vedkommende det sker med, og erfarer at der ikke kun var gang i én mere ud over undertegnede.. Noget jeg ikke vil være ved, med stadig sidder dybt forankret i mit system. B.la. hver gang Sydafrika, i alle sammenhænge bliver nævnt. Og noget der gør det svært at tro 100% på kærlighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg og min bedste veninde skal læse den her bog. Det er jeg overbevist om. Vi har begge stået i det, og haft årelange snakke om hvad pokker det er der foregår når utroskab kommer ind i et parforhold. Vi har været ødelagte af det begge to, vi er til dels kommet videre fra vores respektive oplevelser, men det sidder stadig dybt i os begge, og jeg kan nikke genkendende til alle de følelser du selv beskriver, for av hvor gør det ondt! Lidt forståelse, hvis muligt, ville være godt til os..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kisser

  I et tidligere forhold havde jeg en stærk mistanke om utroskab, men aldrig bekræftet. Vi kæmpede en brag kamp for at redde vores forhold, men i sidste ende kunne det ikke holde mere. Jeg troede jeg kunne komme videre, men mistanken var simpelthen det værste jeg har oplevet. Troede ikke den kunne være så gennemsyrende i et forhold, men den endte med at styre alt, dræne mig fuldstændig. Efter hele forholdet er jeg blevet enormt nysgerrig på emnet fordi det fyldte så meget. Og fordi det er så “almindeligt”. Hvorfor er det det, og hvad I vores parhold gør at vi går den vej – er jeg jeg nysgerrig. Derfor ville det være fedt at vinde en bog med en måske ny vinkel på dette emne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg og min bedste veninde skal læse den her bog. Det er jeg overbevist om. Vi har begge stået i det, og haft årelange snakke om hvad pokker det er der foregår når utroskab kommer ind i et parforhold. Vi har været ødelagte af det begge to, vi er til dels kommet videre fra vores respektive oplevelser, men det sidder stadig dybt i os begge, og jeg kan nikke genkendende til alle de følelser du selv beskriver, for av hvor gør det ondt! Lidt forståelse eller perspektiv, hvis muligt, ville være godt til os..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Kathrine Hansen

  Min kæreste og jeg har bevæget os i en gråzone omkring utroskab, og har haft svært ved at sætte ord på hvor ens personlige grænser går. Men vi er vokset med opgaven, blevet klogere på os selv og hinanden, og fået en stærkere kærlighed.
  Derfor synes jeg emnet er super spændende.

  Vil egentlig også bare sige tak og din åbenhed og fantastiske måde at skrive på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Lyder som en bog der kan udvide ens horisont og ens fordomme eller ideer om utroskab. Den vil jeg vildt gerne læse! Og tak for din dejlige blog og Instagram 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline Andersen

  Min kæreste og jeg er stadig i gang med at hele vores sår. Han var utro for 6 måneder siden og på den ene side føles det som lang tid siden og på den anden side kan jeg genopleve smerterne og ulykkeligheden, som var det i går.
  Men vi arbejder med os selv og med hinanden.
  Jeg vil meget gerne læse bogen, og måske få bedre redskaber til at hele mig selv og komme stærkere ud på den anden side.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F.

  Jeg har længe syntes at utroskab er et “spændende” emne og har et ønske om at forstå utroskab bedre. Bogen ville være et super værktøj til at komme igang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Tror den ville kunne give mig et godt perspektiv over de problemstillinger jeg går med for tiden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie E

  Jeg vil virkelig gerne vinde et eksemplar og dele den med min gode veninde. Jeg selv har ikke oplevet utroskab i mine parforhold, men min gode veninde har. Hendes ekskæreste var for 4 år siden utro, og hun har siden da haft SÅ svært ved at forelske sig igen. Hun stoler simpelthen ikke nok på nogen til at åbne sig ordentligt op og være sårbar. Det er et emne vi rigtig ofte taler om, og jeg kan mærke, at hun godt selv er klar over dette mønster, men ikke ved hvordan hun skal bryde det. Måske bogen her kan give os begge nogle nye perspektiver? Krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh den vil jeg så gerne vinde! Jeg har en evig frygt for at en fyr kommer til at være mig utro. Så meget, at jeg aldrig har haft et forhold. Frygten gør at jeg hurtigt trækker mig, for ikke at blive såret i længden. Krydser fingre ❤️✌️🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berina

  Ih ja tak! Tænker den kan forebygge utroskab og lære os meget ol kærlighed og parforhold. Jeg har en rigtig god ven af mine, som har oplevet utroskab og hvor jeg har været med på sidelinien, og hvis jeg vinder bogen vil jeg forære den til ham ❤️💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Jeg håber sådan på at jeg vinder, da jeg selv har oplevet utroskab i et tidligere forhold, som stadig påvirker mig meget. Så håber

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg har prøvet det og jeg kan relatere til mange af de ting du nævner allerede her inde. Det er en bog jeg bare MÅ læse 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvem vil ikke gerne blive klogere på kærligheden og manglen derpå ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh, den gad jeg godt at vinde! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siw

  Jeg ville elske at vinde denne bog til sommerferielæsningen😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Segall

  Måske den bog kunne vende synet på kærligheden efter utroskabsdrama

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Varming

  Krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Sibast

  Uuuuuh spændende læsning som psykologistuderende 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg mangler en bog, som jeg kan læse, når mine eksamener snart er overstået, og den her lyder virkelig spændende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silje

  Håber håber

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg vil rigtig gerne vinde den bog. Det er stof til eftertanke, og en masse gode og kloge ting der står i den ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Solevad Jonasen

  Kunne være interessant at læse. Min kæreste og jeg havde et åbent forhold, med meget klare regler. Alligevel bryd han reglerne, og sårede mig dybt.
  Så min ex, var mig faktisk utro, i et åbent forhold… Jep. Han blev lidt forelsket i en anden, og skjulte det for mig.
  Det gjorde virkelig ondt.. Og jeg følte mig som en kæmpe idiot. Selvom det jo egentlig var ham, der var den største idiot.
  Vi har dog talt om det siden, og snakker godt sammen I dag.
  Men et åbent forhold, er bare ikke noget for mig igen.
  Jeg har brug for én hengiven partner. That’s it.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "seksuelle grænser" #1