Lad os snakke om: "karakterræs" #1

Brug varmen til at acceptere din krop

afterlightimage-18 afterlightimage-19
Jeg ved ikke med jer, men jeg er personligt selv ved at svede mig ihjel de fleste timer af døgnet! Jeg ved at vi må ikke brokke os over vejret og det gør jeg heller ikke. Jeg synes det er skønt at alle folk er ude og smilene bare sidder fast på alle man møder på sin vej! Jeg beder til Buddha om at hele min sommerferie bliver varm og rar! Det her er et forår/en sommer som folk vil snakke om i mange år! “kan du huske dengang i 2018 da vi havde SÅ godt vejr?! Dét har vi ikke set siden!” – så jo, jeg nyder det helt ud til fingerspidserne. Jeg smiler mere, går i farver dagen lang og spiser is så ofte jeg kan! Min krop er fyldt med sommerglimmer!

Det eneste negative ved varmen, det er at man er nødt til at have tøj på, når man er ude i samfundet. Alt tøj klistre sig til min krop og jeg sveder flere liter sved om dagen når jeg cykler fra A til B. Det første jeg gør når jeg kommer hjem, det er at hoppe ud af mit tøj, og rende rundt i undertøj eller helst med bar røv og frie bryster hvis det kan lade sig gøre! Jeg sover nøgen om natten, selvom det faktisk ikke er noget jeg plejer. Det gør mig ikke så meget at være nøgen når jeg sover, men jeg har altid holdt meget af at have nattøj på. Det kan bare ikke være en givende mulighed når ens soveværelse er 65 grader varmt!

Jeg gik forleden rundt i undertøj i min lejlighed mens jeg støvsugede og dansede en smule. Det er lang tid siden at jeg har været nøgen så ofte som jeg er nu. Også lang tid siden at jeg har gået med så lidt tøj på. Det tror jeg sidst var i Thailand, men der var det også ulideligt varmt! Oftest så hopper man jo bare i noget nyt tøj når man kommer ud af badet, men ikke de her dage. Jo længere tid jeg kan gå uden tøj på, jo bedre!
– Jeg har det de aller fleste dage rigtig godt i min krop. Jeg har ingen idé om hvad jeg vejer, eller hvad mit BMI er. Jeg ved heller ikke præcis hvor høj jeg er, tror det er 166 cm. Jeg ved faktisk heller ikke hvor mange kalorier jeg indtager på en dag. Men til gengæld så ved jeg hvad min krop kan lide og ikke kan lide. Men det har taget mange år at lære..
Da jeg støvsugede forleden, der var jeg nede og lægge på alle fire for at komme under sofaen med støvsugeren. Efterfølgnede dyrkede jeg yoga i undertøj og derefter yoga helt nøgen. Jeg var generelt meget nøgen den dag og så min krop fra vinkler som jeg ikke altid lige ser den fra. Tænk på hvor mange gange i løbet af en dag, du ser dit ansigt? Især hvis der er et spejl på det toilet du besøger. Men hvor tit løfter du lige op i trøjen/kjolen og ser din mave, numse eller lår når du er på toilettet? Det gør jeg i hvert fald ikke så tit. Ved at være nøgen og i undertøj så meget, så blev det efter nogle dage meget naturligt for mig, at se min krop og dens former fra alle mulige vinkler og positioner. Det er svært at slutte fred med noget, som man faktisk ikke ved hvordan ser ud og føles. Det tager også tid at lære et helt nyt område af sig selv at kende.

Sommeren kom før en ventet og måske har du mega krise over din “bikinikrop”. Jeg ved ikke om et par dage i undertøj kan hjælpe dig med at acceptere dig selv, men jeg ved bare at det hjalp mig. Jeg har haft pakket min krop væk i vintertøj længe, den havde virkelig godt af at komme lidt fri og blive kigget på. En sommerkrop er en krop der findes et varmt sted. En bikinikrop er en krop i en bikini… Hvordan taler du til din krop? Hvilke kasser sætter du den i? Regner du med at selvkærlighed kommer hvis du bliver ved med at kritisere dig selv? Sommetider er man nødt til at komme ud fra ens komfortzone for at blive klogere! Lørdagens gode råd: du har været og vil altid være værd at kæmpe for!

afterlightimage-20

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

4 kommentarer

 • Anne

  Amen!
  Du er så stærkt et forbillede – og hvor er det befriende og fantastisk at se en kvindekrop som din, som er så smuk, stærk og sund – og hvor jeg samtidig kan identificere mig med den! Jeg er så inspireret af din måde at se på og omtale din krop. Faktisk har jeg lige stået i et prøverum og tænkt: “Jeg er sgu da slet ikke så tosset!”
  Heller ikke selvom min “form” er så godt som ikke-eksisterende og at jeg har født et barn og min krop derfor er anderledes end før i tiden. Jeg er så glad og taknemmelig for alt dét min stærke, sunde og smukke krop har båret mig igennem. Det er styrke, der vil noget. Tak for påmindelsen, for inspirationen og for at sprede budskabet❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Anne!

   Tak for din fine kommentar! Det smitter simpelthen så fint, når vi italesætter vores kroppe noget oftere. Jeg er glad for at du kan bruge mine ord til noget. Og hvor er du altså sej at du er kommet dertil, hvor du kan se hvor smukt og stærk din krop er – bliv endelig ved <3 ..

   Håber du får en helt fantastisk lørdag!

   KH
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Bording

  Dejligt at læse dine fine ord! Jeg går selv nøgen hele tiden herhjemme og er også dybt irriteret over når man bliver “tvunget” til at have tøj på (bund) når man er den eneste på stranden…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Ja det kan jeg godt forstå. Du kunne besøge en nudist strand? 😀 ..

   Vh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "karakterræs" #1