Det angstprovokerende ansvar..

Indsend din historie: “karakterræs”

tgg
Vi er så småt ved at være færdige med det sidste tabubelagte enme, seksuelle grænser. Der kommer lige et indlæg mere med det en af de næste par dage, men vi bevæger os så småt videre til det næste emne.
Vi skal i denne omgang snakke om “karakterræs” og alt det der følger med. Vi hører hvert år at unge får stress af at skulle følge med i skolen, det får mange til at gå psykisk ned og hvert år bliver der flere og flere “superstudenter” med vanvittig høje snit. Mange unge går til hypnose og terapi, fordi de har eksamens angst. Ville man også have det, hvis man ikke fik en karakter?
Det er pisse hårdt og det er et tabu for mange, fordi man måske ikke føler sig god nok, fordi man mister venner på det? HVORFOR skal det handle om en karakter? Er den virkelig med til at definere hvem du er som person? Hvor kommer det press fra og hvorfor tillader vi det? Er du tilfreds med at få 02 til alle dine prøver?
Der sidder mange unge/voksne mennesker derude lige nu, som snart skal til eksamen. Hjælp hinanden og del jeres ærligheder/historier med os. Har du oplevet presset? Har du selv søgt de høje karakterer? Hvad har det kostet dig? Er du en der bare altid får høje karakterer uanset hvad du gør? Og omvendt, er du en der altid får lave karakterer, uanset hvor meget du er deltagende i timerne? DEL DIN HISTORIE I INDSENDELSESFORMULAREN NEDENFOR, OG VIS AT VI IKKE ER ALENE! TAK.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det angstprovokerende ansvar..