Livet bag kulissen

Indsend din historie: “misbrug i familien”

Reklame.
Så skyder vi gang i et nyt emne her på bloggen. Det bliver muligvis et af de tungere emner, men dem skal vi også have plads til.
Rigtig mange skrev ind, at de godt kunne tænke sig at få nedbrudt det tabu, der er omkring misbrug i familien – nok ofte rigtig meget alkohol hos forældre. Men et misbrug er mange ting og det kan påvirke os meget forskelligt. Det er ikke noget jeg nogensinde har prøvet, så jeg kan ikke tale med her. Men jeg har flere venner og veninder, hvis forældre eller søskende har haft et misbrug. Jeg har set til fra sidelinjen hvor altødelæggende det kan være for en familie. Men jeg har brug for jeres hjælp og jeres ærlighed, for at kunne hjælpe alle dem der sidder med det her inde på livet.

Har du haft misbrug i familien? Hvordan påvirkede det dig? Har det kostet dig dit forhold til nogle i din familie? Var det måske dig der havde et misbrug? Er det et tabu for dig? Hvordan kom du videre? Fik du talt med nogle om det?

Uanset hvad din historie og tanker er omkring dette emne, så del det nedenfor med os andre. Den eneste måde vi kan nedbryde tabuerne på, det er ved at snakke om dem, italesætte dem og ikke være så berøringsangste omkring dem. TAK! 

Find gode pårørende her

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet bag kulissen