Lad os snakke om: "seksuelle grænser" min historie.

Lad os snakke om: “karakterræs” #1

collage_fotor_fotor18
Der er rigtig mange som lige nu kæmper med deres karakterer, for at få en god eksamen. Men er en god eksamen lig med en god karakter og omvendt? Er det fair at man føler sig så presset? Påtager man sig selv ret meget af presset? Findes der ikke bare piger/drenge som kæmper for de høje karakterer for deres egen skyld? Vi har skudt et nyt tabubelagt emne igang og der er virkelig mange som ønsker at dele deres ærlighed med os – tusind tak for det! Jeg kunne have haft godt af at læse de her sandheder da jeg var yngre. De hjælper stadig! TAK! HUSK: en karakter definerer ikke hvem du er som person og hvad dine værdier er! 

collage_fotor_fotor1 collage_fotor_fotor2 collage_fotor_fotor3 collage_fotor_fotor4 collage_fotor_fotor5 collage_fotor_fotor6 collage_fotor_fotor7 collage_fotor_fotor8 collage_fotor_fotor9 collage_fotor_fotor10 collage_fotor_fotor11 collage_fotor_fotor12 collage_fotor_fotor13 collage_fotor_fotor14 collage_fotor_fotor15 collage_fotor_fotor16 collage_fotor_fotor17
collage_fotor_fotor19 collage_fotor_fotor20

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

5 kommentarer

 • Jeanette

  Det værste for mig fra alle de eksaminer er den måde, det har påvirket mig efter jeg er færdiguddannet.. Jeg har været til flere jobsamtaler nu – og hver gang føler jeg, at jeg er til eksamen og jeg skal ind og dømmes og give et “rigtigt” svar. Det gør mig virkelig nervøs – men sagen er bare den, at til en jobsamtale er der ikke et rigtigt svar.. Man skal bare være sig selv, og det er ekstremt svært at finde ud af, når man hele sit liv til eksaminer er blevet dømt for at give et “korrekt” eller et “forkert” svar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Det lyder virkelig heller ikke rart. Det er ubehageligt hvor dybt det kan sætte sig i en.. Fordi du har jo ret, man skal jo bare være sig selv. Selvom det kan være svært..

   Tak for din ærlighed!

   KH
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • LJ

  Jeg går på første år på mit studie. Jeg fik 10 til min første eksamen i vinters, jeg var knap tilfreds fordi andre piger fra min veninde gruppe fik 12. Nu er jeg lige dumpet i en modulprøve. Jeg er så flov og tør ikke sige det til de andre piger, der selvfølgelig er bestået.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Kære dig..

   Du har intet at være flov over! Men hvor kan jeg godt genkende dine følelser og tanker. Har du ikke en god veninde fra studiet du kan dele dine tanker med? <3

   KH
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • SRD

  Jeg kan sagtens genkende det. I gymnasiet og i starten på universitet betød karakterer rigtigt meget – fordi det var forventet af mig selv og andre. Men jeg har indset, at karakterer ikke betyder alt. Jeg mistede min mor sidste sommer, og tabet af hende har vidst mig tydeligere end noget andet, at karakterer ikke betyder alt. Der er så meget mere i livet, der betyder meget mere. Jeg klarer mig stadigvæk godt nu her i slutningen af min kandidatuddannelse rent karaktermæssigt, men det skyldes mere min arbejdsdisciplin end mit ønske om gode karakterer. Hvis jeg får en mindre god karakter til min sidste eksamen betyder det lige pludseligt ikke så meget. For der er andre ting, der betyder mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "seksuelle grænser" min historie.