Mine sommerplaner

Lad os snakke om: “karakterræs” #3


Læs også første del og anden del.

Tusind tak for jeres ærligheder! Det her er sidste gang med dette tabubelagte emne. Jeg håber virkelig at nogle af jer der skal op til eksamen, har fået noget ud af sandhederne. Jeg håber også at de af jer der har været oppe og er bange for om i kan bruge jeres snit til noget, kan få noget ud af det. Faktisk så håber jeg at i alle sammen, 12 tal eller intet 12 tal kan bruge de her sandheder til noget godt. Jeg har i hvert fald fået en masse ud af det.

Næste emne er: alkohol/misbrug i familien, hvilket jeg kan fornemme bliver en af de tunge emner, men der skal være plads til det hele i de her indlæg. Det kan både være forældre der har et misbrug, en bror, fætter eller dig selv. Hvad gør misbrug for en familie? Hvordan påvirker det et barn og hvorfor er det et så stort tabu? Hvornår er noget et misbrug?
Jeg håber som altid at i vil være lige så gode til at dele og læse med – det er ikke helt det samme uden jer. Der kommer en indsendelsesformular i næste uge! 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine sommerplaner