Indsend din historie: "karakterræs"

Lad os snakke om: “seksuelle grænser” #4

collage_fotor1_fotor1
Læs også del 1, del 2 og del 3.

Så kære venner, så er vi nået til afslutningen af det her enme på bloggen. Jeg håber i sidder derude og føler jer lidt mindre alene, lidt mindre skamfulde! Det har været en enorm hård omgang at skrive og læse om, men ikke desto mindre er det SÅ vigtigt at få sat ord på.

Næste tabubelagte emne er allerede igang, del endelig din historie om emnet og lad os igen vise at vi sammen er stærkere! Tak for jeres ærlighed, tak for jeres støttende ord, tak fordi i læser med.

collage_fotor1_fotor2 collage_fotor1_fotor3 collage_fotor1_fotor4 collage_fotor1_fotor5 collage_fotor1_fotor6 collage_fotor1_fotor7 collage_fotor1_fotor8 collage_fotor1_fotor9 collage_fotor1_fotor10 collage_fotor1_fotor11 collage_fotor1_fotor12 collage_fotor1_fotor13 collage_fotor1_fotor14 collage_fotor1_fotor15 collage_fotor1_fotor16 collage_fotor1_fotor17

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

 • Amelia

  Hvor har jeg dog lyst til at kramme ALLE de der har fået overtrådt deres grænser, og fortælle dem at det hele nok skal gå! Det gør så ondt at læse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Det er meget ubehageligt at læse! Men hvor er det vigtig at vi sætter ord på det og viser at vi ikke er alene. Det er nemlig ikke deres skyld!!

   Kh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indsend din historie: "karakterræs"