Lad os snakke om: "seksuelle grænser" #4

Lad os snakke om: “seksuelle grænser” min historie.

giphy
Læs alle jeres ærligheder HER.

Jeg har fået overtrådt mine seksuelle grænser flere gange, det er også noget som jeg har skrevet om flere gange her på bloggen. læs om det lige HER. Jeres ærligheder har været enormt baske og hårde at læse. Mange af jer har været udsat for slemme overgreb og mange af jer står alene med det! Jeg henviser til mit tidligere indlæg HER, som handler om at nogle hemmeligheder er vigtige at dele. Vores seksuelle grænser går mange forskellige steder. Der hvor min grænse går, der går din måske ikke og omvendt. Det er alt sammen en følelse inde i kroppen og dine følelser er altid vigtige og rigtige! Min historie er for nogle meget uskyldig, men for mig der var den meget ubehagelig.

Da jeg læste jeres ærligheder igennem, så kom jeg i tanke om en episode som væltede indover mig og gjorde ondt i min krop. Mit underliv trak sig sammen da jeg tænkte tilbage, og jeg blev ked af det. Han var en af mine første “småkærester”, altså en af de kærester som holdt i 30 dage, men man følte at det var meget længere. Jeg kan huske at han havde købt en parfume til mig i “uge-gave” det var en Jean Paul parfume, den der forstiller en kvindekrop. Ganske udemærket parfume, jeg brugte den i mange år efterfølgnede!
En aften lå vi hjemme i min seng, vi var begge omkring 15 år og jeg vidste på daværende tidspunkt intet om sex, min krop var på ingen måde klar til at kende til det endnu. Det var aften og han skulle overnatte hos mig. Vi lå og kyssede lidt og han nussede mig på maven imens. Hurtigt bevægede hans hånds sig ned i mine trusser og op i mig – min krop blev stiv af skræk og jeg var lammet.  Jeg tror ikke at jeg vidste hvad han gjorde. Jeg ønskede ikke at det her skulle ske, men jeg kunne ikke få ordene ud af min mund. Jeg kan huske at jeg stirrede op i loftet!
– Han havde haft sex med andre piger før, han vidste godt hvad han skulle gøre, men mit underliv var som Saharas ørken og intet glimecreme i verden ville ændre på det. Han tog på mig, det føltes som om at hans hænder var overalt på min krop, og jeg kunne ikke finde ud af hvad han ville, eller hvad jeg skulle gøre.
Der kom en lyd fra trappen, som var min storebror der kom hjem. Min kæreste tog hånden til sig og trak sig væk fra mig. Da der var ro inde fra min brors værelse af hviskede han mig i øret: “vil du have mere?”, jeg fremstammede: “nej tak..”. Jeg havde kvalme og jeg var pisse bange for ham. Jeg vidste godt at han ikke mente noget ondt med det, men det føltes ikke spor rart! Han faldt i søvn og jeg lå som en frossen ispind og stirrede op i mit loft. Jeg turde ikke røre ved mig selv dernede, jeg var bange for hvad han havde “efterladt”.
Få dage efter sov vi hos ham, men hans forældre brød sig ikke om at han skulle sove sammen med en pige, så han skulle sove på sofaen når jeg var der. Jeg kunne hoppe op i deres favn og kysse dem da de kom ind og “fjernede” ham fra mig – jeg var død bange for at han ville pille ved mig igen. Få dage efter gik jeg fra ham. Han havde jo ikke gjort noget forkert, han var bare en liderlig ung fyr som forventede at jeg var hvor han var. Jeg var ikke klar og jeg vidste ikke hvordan jeg skulle fortælle ham det. Min krop var ikke klar til sex og at få nogle fingre op i sig når man ikke er klar var langt over mine grænser dengang.
Der gik over et år, inden jeg mødte den fyr som jeg turde at være afslappet med og jeg er idag rigtig glad for at jeg lyttede til min krop. Gad vide hvor langt jeg ville gå hvis min bror ikke kom hjem? Jeg tør ikke rigtig tænkte på det, fordi jeg husker mig selv som 15 årig og jeg var enormt usikker og forvirret. Jeg havde nok gået med til det, selvom jeg ville ønske at jeg kunne skrive at jeg ikke ville. Men er det mit ansvar som 15 årig at sige fra? Man kan vel heller ikke forvente at en 15 årig dreng der render rundt med stiv penis 24/7, skal kunne læse signalerne fra min krop og vide hvad jeg har lyst til eller ej. Han gjorde jo ikke noget forkert, det gjorde jeg heller ikke – jeg var bare bange. 
Jeg spurgte Malte om han nogensinde har overtrådt en piges seksuelle grænse, hvilket han heldigvis sagde “nej” til. Men han sagde også at det ville være enormt ubehageligt for ham, hvis en af de piger han har været sammen med, kom nu og sagde at de følte det som et overgreb dengang. Det kan jeg fandme godt forstå. Tror ikke at min ungdomskæreste ville føle glæde i hans krop, hvis han vidste hvilke følelser han efterlod inde i mig dengang. Men jeg sagde det ikke til nogle, jeg holdt min mund, selvom jeg havde det rigtig dårligt med mit underliv og med tanken om sex efterfølgende. Jeg skammede mig..

Unge mennesker er nødt til at lære at snakke om det her emne. Jo mere vi italesætter det, jo mindre et tabu bliver det! Hvis man ved hvad sex er, hvad man kan lide og hvordan man mærker sin krop – så kommer der forhåbentlig ikke lige så mange af sådan nogle situationer. Vi må simplethen ikke være så berøringsangste for at tage fat på emnet og snakke om det, analysere det og sætte spørgsmålstegn ved det. Det er ikke din skyld, selvom du ikke sagde fra! Dine følelser er helt i orden og lad dem være i din krop istedet for at frastøde dem. Sex er rart og skønt, hvis det er med den rette og hvis man respekterer den man har med i sengen (eller hvor man nu dyrker det henne).afterlightimage-21

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "seksuelle grænser" #4