Malte, hvor er vi om 5 år?

Mine sommerplaner

Jeg ville på en måde ønske at jeg skulle en måned sydpå og opleve vilde bjerge, eksotiske dyr og krydret mad! Dét er dog ikke lige den sommer som jeg har råd til i år. Det handler både om min økonomi som studerende, men også om Malte og hans manglede ferie grundet jobbet. Vi fandt ret hurtigt ud af, at vi nok ikke rigtig skulle nogle steder hen i år. Men fordi at vi ikke skal udlands, betyder det så at man ikke kan holde ferie? Jeg behøver ikke sol og hvide strande for at få “ferie-fornemmelsen” i kroppen. Den kan faktisk godt komme når Malte og jeg er en weekend i Odense, så kommer jeg helt ned i gear og slapper hurtigt meget af.

Min sommerferie blev faktisk først planlagt for ganske få uger siden, ellers har der været 6 blanke uger i min kalender! Men selvom jeg ikke skal “ud” og rejse, så skal jeg stadig ud af København og jeg glæder mig vildt meget. Jeg tror at denne her sommer bliver dejlig afslappet og uden for mange planer, hvilket mit hovedet og krop har rigtig godt af.

Jeg skal bl.a:

– En lille uge til Fyn med Malte. Vi tager derhen i forbindelse med hans fødselsdag! Så kan vi hygge med hans familie og forhåbentlig kan jeg få set nogle Odenseveninder derhenne. Vi har snakket med min svigermor omkring at vi vil gå til Æbelø, som man gør gennem havet har jeg ladet mit fortælle. En lille bitte Ø nord fra Fyn som skulle være rigtig hyggelig, mega hyggeligt!

– Jeg skal arbejde en del også. Når det nu er sommer og man er studerende, så er det oplagt at sige ja tak til en masse ekstra vagter! Malte og jeg har snakket om at tage til Toscana til efteråret, og med alt den pasta og vin vi skal indtage, så skal jeg altså have lidt flere penge på kistebunden! Jeg er heldigvis meget glad for mit arbejde, på et psykiatrisk bosted, så det gør mig ikke spor at skulle være der i nogle uger.

– Jeg skal bo i en stald med Nadja! Oh yes! Kan den garvede læser huske tilbage til oktober 2016, hvor Malte og jeg overnattede i verdens mindste hytte i en skov? Hvis ikke, så læs lige DET HER indlæg. Malte og jeg havde fundet verdens mest charmerende hytte hos verdens kærligste kvinde på Airbnb. Vi havde et fantastisk døgn i Zøssers selskab og vi ønskede begge to at flytte ind på hendes fantastiske landsted. Nadja og jeg er igang med nogle spændende projekter sammen, som vi har brug for fred og ro til at kreere. Jeg tænkte straks på Zøssers sted og heldigvis var det ledigt i den uge vi havde tænkt. Vi skal ikke bo i den lille hytte, men i en stald som Zøsser har sat istand. Vi skal ikke have noget stramt tøj med, vi skal ikke gå med makeup eller bh! Vi skal drikke en masse vin, gå lange ture i skoven og forhåbentlig komme tættere på vores kreative projekt!

– Sidst på sommeren skal Malte og jeg til Samsø! Det er en tur vi er blevet inviteret hen på af Visit Samsø, så det er sponsoreret. Sidste år var Malte og jeg så heldige at besøge Fanø, Wärmland og Bornholm. Det var alle sammen ferier som vi blev inviteret hen på af forskellige rejsebureauer. Jeg er virkelig taknemmelig for at vi får de her unikke muligheder! Det har alle gange været nogle uforglemmelige ture og jeg glæder mig ekstremt meget til at opleve Samsø. Samsø har ligger på top 5 over de danske ø’er som jeg aller helst ville besøge, og nu får jeg muligheden! Jeg glæder mig til at spise kartofler, se naturen, sejle havkajak, kysse på min mand og nyde den danske natur! (Er er nogle der har nogle gode tips til butikker og oplevelser på Samsø vi skal se? Skriv det endelig i en kommentar!)
Og selvom jeg ikke tror i er i tvivl om det, så understreger jeg lige, at selvom det er sponsoreret ture, så er min mening om stedet altid ærlig! Jeg bliver ikke betalt for at skrive godt om et sted, hvis jeg ikke mener det. Det er altid mine ærlige meninger i kan læse i mine indlæg, også selvom de er sponsoreret! Sponsoreret indlæg er skønne, men jeg tænker meget over hvilket jeg siger ja til og hvor ofte jeg gør det. Men bare fordi der står: “i samarbejde med” eller “reklame for”, så er det altså stadig mig der sidder og skriver alle ordene i læser! Har godt lagt mærke til at mange læsere er trætte af bloggere der skriver for mange sponsoreret indlæg, men for mange er det deres arbejde og eneste indtjeningskilde! I læser jo gratis med her, det er ikke som når man køber et dyrt dameblad. Mange bloggere bruger uendelig mange timer foran skærmen om ugen, på at skrive indlæg, tage billeder, redigere tekst, svare på mails og kommentarer. De/vi er nødt til at få noget betaling på den ene eller den anden måde, ellers så skal man spise støv fra sofaen og betale ens husleje med “gaver” man får tilsendt af firmaerne – hvilket min udlejer nok ikke er helt nede med! Jeg har to jobs ved siden af min SU og nogle perioder er jeg nødt til at tage et SU lån, for at få det til at løbe rundt. Sådan er det at være studerende! Jeg har flere gange haft lyst til at sige “ja” til en kampagne med et firma som ville betale masser af penge for et indlæg. Så står man der, fattig studerende og virkelig godt kunne bruge pengene, men hvor troværdig ville jeg lige være hvis jeg reklamerede for “kviklån”? Så siger jeg jo selvfølgelig “nej”, fordi min troværdighed er meget vigtigere for mig. Men næste gang i synes det er lidt træls med alt det “spons” så tænk lige over hvor meget arbejde der egentlig lægger bag. Hvor meget mange af os gør for at i får noget godt at læse, nogle flotte billeder at se på, nogle gode outfit guides og hvad ellers vi skriver om herinde på nettet! Lad respekten og rummeligheden gå begge veje, så kan vi holde hinanden ud i længere tid. Bare lige en fodnote! Lidt længere end jeg egentlig ville gøre det, men så tog fanden sgu lige ved mig. 

– Derudover så skal jeg bade meget mere nøgen! Jeg skal drikke rødvin, ses med veninder og familie! Så skal jeg ud på køreture med min far og gå lange ture i danske skove. Jeg glæder mig til at opleve en dansk sommer, og hvis vejret er lige så godt som vi har set det – så kan det jo ikke blive bedre! Hvis der kommer regn og kulde, så må vi tænde op i pejsen og spille brætspil!

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

4 kommentarer

 • Cecille

  På Samsø er der en labyrint hvor man skal vælge et tema og så skal man svare på spørgsmål dertil for at komme et sted hen inde i labyrinten. Der er fx Harry Potter tema og også nogle Danmarks temaer og sådan. Det var super fedt og sjovt. Man kommer rundt til nogle numre som nummeret på det spørgsmål man skal svare på og hvis man svarer forkert kan det være man først finder ud af det 2-3 spørgsmpl senere fordi man ikk har det nummer man kommer til og så må man gå tilbage igen. Pisse sjovt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   WHAT?! Jeg ELSKER harry potter. Det er jeg simpelthen nødt til at prøve. Det glæder jeg mig allerede til.

   Tusind tak for tip.

   Rigtig god weekend.

   KH
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Når i skal til Samsø vil jeg helt klart anbefale jer, at tage ud og se “issehoved”. Så smukt!
  Min kæreste er kommet på Samsø hele hans liv, og da jeg besøgte øen første gang kørte vi ud og så det. Det er der hvor vandende mødes, og der er smuk natur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Det lyder hyggeligt! dét har jeg skrevet ned – tusind tak!

   God weekend.

   KH
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Malte, hvor er vi om 5 år?