Hvorfor er du utro? Min historie

5 mandags anbefalinger #2

Læs første del HER

Fedt at jeg søsætter et nyt koncept på bloggen, også glemmer alt om det ugen efter. Oh well! Det er sommer og dagene flyder virkelig sammen. Så måske har du stadig lidt mandagsfølelse tilbage i dig?

Jeg skruer lige tiden tilbage et døgn og deler 5 skønne (og mindre skønne) anbefalinger, som du kan starte din uge ud på.

Here we go: 

1. Hvis du vælger at besøge Fyn i sommeren, så skal du tag gåturen til Æbelø. Æbelø er en lille Ø der ligger nord for Nordfyn. Man kan kun komme dertil, hvis man gå gennem vandet. Øen er privatejet og der ligger et enkelt hus derude, men jeg tror ikke der bor nogle der? Der er til gengæld masser af dådyr, fugle, muslinger og endda også havørne. Jeg tog turen derud med Malte og min svigermor i fredags! Vi havde pakket taskerne med mad og drikkelse, også gik vi ellers en times tid igennem vandet, for at nå til øen. Hold øje med vandstanden, for at se hvornår det er bedst at gå derud. Vi gik derud ved en 12.00 tiden og der var vandet oppe ved mit underliv. Vi gik hjem kl 17.00 ca og der var vandet nede ved mine lægge. Et godt tip er at tage sådan nogle vandsko, stensko, badesko med. Fordi du ved aldrig hvad du kan træde på i vandet. Fantastisk smuk tur! 

2. Kastanjemanden er EPISK! Nu har jeg lagt to bøger fra mig, “Han danser på sin søns grav” og “Den, der lever stille”. Jeg ser ikke mig selv som en kritisk læser, men jeg gider ikke bruge tid på at læse en bog der ikke fanger mig. Der var virkelig mange på min Instagram der havde en mening om “Den, der lever stille”. Mange sagde at bogen ikke var god, men lydbogen var rigtig god. Tippet er hermed givet videre! MEN, hvis du mangler en lang (522 sider) og god krimi, så vil jeg varmt anbefale Kastanjemanden. Jeg har læst 300 sider på 3 dage og jeg er mega fanget af den. Han skriver så godt ham Søren Sveinstrup.

3. Det er alt for varmt til noget som helst for tiden. Vær så meget nøgen som muligt! Det kan virkelig gavne.

4. Jeg så to gamle dogmefilm forleden. “Idioterne” (kan lejes på Blockbuster) og “Mifunes sidste sang” (ligger på TV2 play). To titler jeg hørt om længe, men har aldrig fået dem set. Jeg synes at Idioterne er ekstrem tankevækkende og mega provokerende (især som kommende pædagog) og Mifunes sidste sang er smuk og skræmmende på samme tid. Nogle gange er det hyggeligt at gå tilbage i filmhistorien, istedet for altid at gå frem. Jeg har heller aldrig set “Dansen med Regitze”, det må blive et sommerprojekt.

5. Giv dig selv 5 komplimenter idag. Stil dig foran spejlet og ros et eller andet på dig selv. Hvis det ikke er muligt, så ros din personlighed eller din indretning i dit hjem. Hvis det ikke er muligt, så ros din veninde!

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

 • Mathilde

  Hej Caroline 🙂
  Jeg har længe fulgt med, både på instagram og din blog, og synes du gør det mega godt. Stor ros!
  Og så vil jeg også sige, at dine små mandagsanbefalinger er rigtig hyggelige at følge med i. 🙂
  Kh Mathilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Ej hvor hyggeligt! Tusind tak. Hvis du har en mandagsanbefaling jeg skal dele, så skriv endelig ♥️!!

   Kram herfra

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor er du utro? Min historie