Hvordan opbygger man tillid?

5 mandags anbefalinger #3


Læs første del og anden del.

Der kom ikke nogle mandags anbefaling i sidste uge, da min computer var gået ned og jeg lige rendte rundt som en høne uden hovedet, for at få den fikset.

Håber du kunne holde varmen i hedebølgen? Jeg var i sommerhus med Nadja og vi kæmpede med at drikke nok væske og spise masser af salt og is!

Nu til 5 mandags anbefalinger:

1. Apropos min computer. Så delte jeg på min Instagram at den var gået i stykker. Da den skulle opdatere, så nægtede den at starte op igen. Jeg prøvede alt! Jeg ringede endda til Apple som prøvede at hjælpe mig. Jeg snakkede med en fyr der fortalte mig, at jeg skulle trykke på nogle knapper, men min computer ville starte. Han sagde jeg skulle gå ind i Elgiganten i Field’s med den, men de sagde at det nok ville koste 5000-6000 kr at få den lavet! Det er fandme mange penge! Da jeg delte min frustration på Instagram, så skrev mange af jer, at jeg skulle tage min computer med hen til Super Mac Service i Kastrup på Amager. Jeg tog derhen i mandags og fortalte dem om problemet, de lovede at kigge på den. Jeg fortalte dem at det var akut, fordi jeg skulle bruge den i sommerhus dagen efter. Jeg indleverede den kl 10.00 mandag, og fik besked om at den var færdig kl 15.30. Mit bundkort havde fået fugt og skulle derfor fikses? Det forstår jeg jo ikke så meget af, men jeg skulle “kun” give 2500 kr og jeg var lykkelig da jeg gik derfra! Derfor så får de en kæmpe stor anbefaling fra mig.

2. Jeg holder som regel øje med hvor mange skridt jeg tager i løbet af en dag. Jeg går meget og derfor så synes jeg det er sjovt at se hvor langt jeg kommer. Som regel så bruger jeg appen “sundhed” på Iphone. Nadja fortalte mig at Scholl (dem med sålerne) har lavet en “gå-app”. Det smarte ved deres app, det er at de donerer et måltid, når du har gået 10.000 skridt. Den samler data fra din app “sundhed” fra telefonen, også kan man så se hvor langt man har gået og hvor meget man mangler, for at give et måltid. Dét er sgu god karma. Den har jeg downloadet og anbefalingen er hermed givet videre. Hvis man kan se at man lige er på 8000 skridt, så kan det også være en motivationsfaktor for lige at komme ud, og gå en lille aftentur!

3. Apropos Nadja, så tror jeg at jeg vil sende lidt god karma hendes retning. Hun er en af mine tætteste veninder også er hun skide god til det hun laver. Hun er autoriseret diætist også kæmper hun for, at du får et bedre forhold til din krop, mad og dit sind. Vi har brug for nogle flere af hende, fordi hun kan virkelig hjælpe mange som kæmper med madstress, vægt, dårlig selvværd mm. Du kan skrive til hende og få en gratis konsultation, for at se om hun kan hjælpe dig!

4. BOGANBEFALING. Sidste gang så var jeg oppe og ringe over “Kastanjemanden” og det er jeg stadig. Jeg er færdig med den og den er pisse god. Jeg er nu igang med “Planen” af Morten Pape. Jeg er selv fra Kastrup, Tårnby, Sundby området, så jeg kender til Urbanplanen. Jeg havde venner der boede der og jeg brød mig absolut ikke om at komme derud, især ikke efter mørkets frembrud. Planen handler om Mortens barndom/ungdom i Urbanplanen. Den er hård, bask og virkelig fangende. Det er hans første roman og han gør det pisse godt! Kæmpe anbefaling herfra.

5. App-anbefaling. Mangler du en ny quiz-app som indeholder andet end spørgsmål om døde danske konger? Så download SMASK. Nadja og jeg quizzede løs alle aftener i sommerhuset. Du kan gætte hvilke danskere der har været i fængsel, børneting fra 90’erne, tv serier, rim og drilske gåder. Mega hyggelig app i denne sommervarme!

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan opbygger man tillid?