Når forelskelsen stopper.

5 mandags anbefalinger


Velkommen til en ny uge og velkommen til et nyt koncept på bloggen! Hver mandag vil jeg prøve at sammensætte 5 anbefalinger, som jeg synes i skal starte ugen på. Det kan være gode anbefalinger på film i bør se, bøger jeg ikke synes er gode, koncerter i byen som i ikke skal gå glip af, eller bare små gode råd som jeg gerne vil give videre.

Jeg håber at konceptet bliver lige så hyggeligt, som jeg har en idé om at det skal være. Måske kan i også komme med anbefalinger som i gerne vil give videre? Hvis du fx. ved at der er en fantastisk gratis koncert i en eller anden park i næste uge. Eller hvis du har læst en bog som du mener alle bør læse? Så giv tippet videre, på den måde så hjælper vi hinanden og skaber lidt god karma.

Her er mine 5 anbefalinger: 

1. Ønsker du lækre, retro kjoler i dit klædeskab? Så slå et smut forbi Prag Copenhagen. Hvis du har fulgt lidt med på min Instagram de sidste par uger, så er det tydeligt at vintage kjoler er overalt. Jeg har simpelthen været inde i Prag og rippet dem for sommerkjoler. De ligger i København og i Århus, så hermed er vintage tippet givet videre! De har også fede bukser, sko, tasker og mandetøj. Så hvis du er til vintagetøj, så vil du ELSKE Prag!

2. Copenhagen Jazzfestival er i fuld gang! Hele byen summer af jazz og jeg nyder det så meget. Der findes et hav af gratis koncerter i byen, tjek hele programmet ud HER.

3. Gasoline Grill laver lækre burger! Har kun hørt godt om dem, så var mega spændt på at smage en selv. OG HOLD NU OP! Shit… De er fandme lækre. Halvdyre, jo jo (75 kr for én burger, som ikke er specielt stor).. Men mega gode. Også er de økologiske, hvilket mit hjerte er glad for.

4. Scrubs er kommet på Viaplay!! Jeg brugte hele min lørdag aften på at se 20 afsnit. Haha! Kan virkelig huske hvor bange jeg var for Dr. Cox. Husker ham som den der skræmmende mand, der bare altid er ond mod alle. Jeg er nu blevet 10 år ældre og jeg kan så meget relatere til hans humør og måde at være på. Så har han også de fedeste replikker. Jeg ville ønske at jeg var så hurtig i en diskussion. Jeg er mere typen der er stille lidt, for at tænke over hvad jeg føler.

5. Den der bog jeg skrev at jeg var igang med at læse. “Han danser på sin søns grav”, den er jeg sgu faldet af på. Jeg har læst over 100 sider og den fanger mig altså ikke. Den startede med at være lidt svær at læse, men alligvel var den fangende og sjov. Den udvikler sig ikke nok for mig, så nu har jeg lagt den væk. Der er mange som færdiggører den bog de er begyndt på, men sådan er jeg ikke. Hvis bogen ikke fanger mig efter 30-80 sider (alt afhængig af hvor lang den er), så lægger jeg den væk. Gider ikke bruge tid på at læse bøger som ikke fanger mig, så bliver det pludselig en sur pligt og det har jeg ikke lyst til. Til gengæld, så har jeg lånt bogen “Den der lever stille” af Leonoa Christina Skov af min mor. Dén glæder jeg mig mega meget til at gå igang med!

Håber du får en skøn uge! Hvis du har ferie, så håber jeg du nyder den, hvis du skal på arbejde, så håber jeg også at dine dage bliver gode. Tak fordi du læser med – det er sjovere når i er her. 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når forelskelsen stopper.