5 mandags anbefalinger #2

Er jeg modig?


For en uges tid siden, så lagde jeg overstående billeder ud på min Instagram profil. Det kom sig af, at jeg var ude for at finde nye bukser i Zara på Fisketorvet. Da jeg stod der i prøverummet, med numsen næsten bar, så lagde jeg mærke til min appelsinhud. Det kom ikke bag på mig at jeg har appelsinhud, det har jeg nemlig haft længe. Men, det kom bag på mig hvor synligt det var i prøverummet. Det er ikke lige så synligt hjemme i mit spejl.. Det var da lige godt underligt.
Jeg fik det ikke skidt med mig selv, men jeg blev da en smule overrasket. Og vred! Ikke på mig selv, men på det åndssvage lys som altid er i et prøverum. Det lyser lige ned på de folder og områder som vi helt ikke vil have oplyst. I mange tilfælde, så bliver vi kede af det. Måske er det tøjbutikkens mission – at gøre os kede af det? Så vi netop køber noget mere tøj. Den kvindelige hjerne kan nemlig godt fungere sådan. “Jeg er ked af det, jeg shopper mig selv glad!”.
Jeg skrev også, at det måske bare er sådan vi kvinder ser ud, men det er en sandhed vi helst ikke vil komme til – derfor bliver vi sure på lyset, spejlet og de alt for små størrelser. Uanset hvad, så skal vi ikke lade lys, spejle og tøjstørrelser gøre os kede af det! Det er simpelthen ikke det værd!

“Waoo du er så modig..”, “Du er SÅ VANVTTIG modig…”, “Kæft, du er modig og sej..”. Et udpluk af de mange kærlige beskeder jeg fik med på vejen, da jeg blottede mig, og viste lidt appelsinhud. Jeg kan huske jeg tænke: “tak! Men er jeg virkelig modig?”. Hvad vil det sige at være modig?
Den danske ordbog betegner modig som: “ikke bange for at udsætte sig for farer, løbe en risiko eller blive udsat for misbilligelse; som har eller udviser mod”.

Så er det da sandeligt noget af et kompliment jeg har fået mig, må man sige! Jeg er mega taknemmelig for, at jeg kan blotte mig, både med min krop og med mine ord her på bloggen, og så får jeg altid kærlige ord med på vejen. Der er aldrig (eller meget sjældent) nogle der skriver nogle negative ting om mine ord og min krop. Det er jeg faktisk pisse glad for! Det gør også at jeg tør at være “modig”, fordi jeg ved at jeg rammer nogle mennesker med mine ord og billeder. Så jo mere jeg deler, jo mere kommenterer i, så deler jeg lidt mere, så deler i lidt mere og så kører den rundt i en fin ring!
– Jeg ser sjældent mig selv som modig. Men jeg synes jeg var modig da jeg stillede op i live morgen fjernsyn og delte min historie om psykisk vold. Jeg synes også jeg er modig på onsdag i uge 30 (mere info kommer!). Men at dele min krop som den ser ud – det forbinder jeg ikke med mod. Men jeg er glad for at i gør det. Jeg synes det er modigt når i deler jeres ærligheder med mig i “lad os snakke om” emnerne. Utroskab, seksuelle grænser, vold i et parforhold, selvskade, stress, angst og depression. MEGA modige at i turde at dele og gør det gang på gang! I er med til at vise at vi sammen er stærkere, og at vi for guds skyld IKKE ER ALENE! 

Så hvad er mod? Jeg er ikke bange for at “udstille mig selv”, for at det kan hjælpe mange andre. Jeg er ikke bange for at være sårbar og fortælle om utroskab – fordi jeg ved at det hjælper andre! Er det modigt? Det kan godt være og det er jeg glad for i synes. TAK!
Mod er individuelt og tak for det da! Vores grænser går forskellige steder og sådan skal det også være. Jeg har altid synes at mennesker der tør tage en diskussion er modige, fordi jeg selv er så pisse dårlig til det. Jeg synes det er modigt når man tør at stå ved hvem man er. Jeg synes det er modigt når man ikke er bange for ens følelser. Jeg synes at du er modig hvis du melder fra til et arrangement, for bare at være alene og passe på dig selv. Jeg synes du er modig når du står ved dine holdninger, også selvom jeg er uenig i dem! Jeg synes du er modig, fordi du er dig.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 mandags anbefalinger #2