Når det hele kammer over..

Giv lidt til en “medsøster”.

Med stor inspiration fra Fallulah, som har lavet en Instagram profil der hedder “Hej Søster“. Hun sælger seje t-shirts hvor der står “Hej søster” på. En bølge af feminisme, kærlighed og et opråb om at vi skal stå sammen. HELL YEAH! 

Med inspiration fra hende, vil jeg starte dette indlæg. Vi kvinder kan være hinandens bedste veninder! Vi kan være de skarpeste og dygtigste forsvarsadvokater overfor hinanden, hvis der er nogle der har gjort vores kære noget skidt. Vi kan stå sammen, så selv den Kinesiske Mur er nødt til at lægge sig flat ned og sige: “okay.. Jeg overgiver mig!”. Men. Vi kan fandme også være nogle kællinger. Gå i krig mod hinanden. Dømme hinanden og simpelthen være så modbydelige og hårde. Vi har fordomme. Vi kommer hinanden i kasser. Hvis der er en der gør tingene bedre end jeg gør, så synes jeg mindre om hende, fordi jeg jo skal være den bedste. Vi vil være bedre, tyndere, have flere likes og den mest lækre kæreste.
Efter min mening, kan vi altså godt være lidt bedre til at rose hinanden! Fortælle en “medsøster” at hun er pisse flot i hendes nye kjole. Rose hendes hårde arbejde og vise at man anerkender hendes indsats. Fortælle en veninde at hun får nogle dejlige bryster i den kjole hun har på. Måske kan du redde hendes dag, fordi hun netop følte at hun havde vilde hængebryster i netop den kjole.
Vi skal også stoppe med at sammenligne os med andre. Det er simpelthen spild af kræfter og det kommer der sjældent  noget godt ud af. “hvorfor har jeg ikke hendes krop?”, “jeg vil også have hendes karakterer”, “hun har bare altid orden i hendes økonomi, det vil jeg også have”. Misforstå mig ikke. Man må gerne blive inspireret og se hendes liv og måde at være på, som en hjælp. Men lad være med at tro, at hendes liv, kan blive dit liv. Hendes krop vil aldrig blive din og hendes viden vil aldrig kunne være ligesom din. Vi er forskellige og det er netop de forskelligheder vi skal være bedre til at hylde. Vi samler forskellighederne op, som var det trojanske våben, og bekriger hinanden med dem. Kaster spyd med: “du er for meget..” og pile med: “du burde også stoppe med…” og endda økser med: “nu har vi vist set nok af dig..”. Stop, spol tilbage og sæt lige filmen på pause! Træk vejret.. Får du det virkelig bedre af at gøre en anden mega ked af det? Hvis du gør det, så søg noget hjælp, fordi det er ikke sunde følelser du går rundt med.

Ros din veninde, ros din kollega, ros din familie, ros en fremmed på gaden! Ros avler ros.. Forhåbentlig så avler det så meget ros, at der er nok til, at du kan rose dig selv også! Med det i tankerne, så vil jeg kaste en masse ros og glimmer ud til nogle kvinder, jeg mener er pisse seje. GIRL POWER!

Emma Martiny! Dig er jeg begyndt at følge ekstra meget på det sidste. Du er for det første ekstrem smuk, derudover har du er kreativt univers som jeg er død misundelig på. Jeg nyder så meget at følge dit liv på din blog og på din Instagram. Du giver de fineste reminders om at trække vejret, nyde livet og spise sundt og lækkert! Tak for dig, bliv endelig ved.

Sneglcille. Jeg har nok fulgt dig og dit univers i 5 år efterhånden. Jeg har oftest været den tavse læser. Jeg kommenterer aldrig på dine billeder eller blogpost, men du skal vide at jeg læser dem (næsten) alle sammen. Du er smuk som en kornmark i maj, men derudover, så er du skide dygtig til det du gør. Selvom jeg har været i tvivl om at jeg skulle have børn, så nyder jeg så meget at se dine lækre unger. Du er pisse sej! (Jeg blev mega “starstruckt” da du likede et af mine billeder på Insta fornyligt. Var nødt til at sige det til mine veninder. Thumbs up og tak for dig).

Trine. (Dejlige Trine). Dig har jeg mødt et par gange, og du er ikke i tvivl om at jeg nyder at følge dit univers. Det har jeg i hvert fald ikke været bleg for at fortælle dig et par gange! Og den ros fortjener du. Du har en skøn måde at skrive på. Du fanger virkelig læseren! Du tager de skønneste billeder også avler dig og din mand de lækreste børn. jeg har lyst til at bide i min skærm, hver gang din yngste render rundt. Han har de skønneste kinder altså! Du er smuk, dygtig og pisse sej!

(Skønne) Lykke. Lykke er min tidligere coach! Jeg er færdig hos hende og hun flytter desværre til Nordjylland. Dog kan man altid få telefonisk coaching hos Lykke, hvilket jeg har fået og det virker mega godt. Jeg elsker Lykke. Du er en af de eneste kvinder der har set mig for den jeg er, samtidig så er du ikke bange for at ruske lidt i mig. Du er en mega power mor, også er du pisse sjov. Hvis jeg skulle starte et band, så skulle du klart være med på guitar, du ville fandme owne den scene!

DIG! Dig der læser med lige nu. Dig der sidder i sofaen, stolen, bussen, kontoret, toilettet, køkkenet eller hvor du befinder dig. DIG der har slået øjnene op i morges, selvom torsdag sjældent er fed. Med mindre du har ferie og bare nyder livet lige nu. Du skal vide at du er pisse sej. Måske også fordi, at du ikke har gjort så meget nyttigt idag. Men jeg er sikker på at du har gjort noget for nogle. Måske ikke mig, men mange andre. Uden du er klar over det. Du har været og vil altid være værd at kæmpe for! Jeg håber du vil give rosen videre. Fortæl din veninde, kollega, mor, kusine, nabo af hun er skøn, bare fordi. Ros avler ros. Hej søster! 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når det hele kammer over..