5 mandags anbefalinger

Hvorfor er du utro? #1


Okay, wow! Shit nogle ærligheder om utroskab i kommer med, hvor er det mega fedt at i er så ærlige. Jeg er klar over at nogle af sandhederne, gør lidt ondt, men det er så sejt at i deler. Selvom det er anonymt og ingen ved hvem du er, så hjælper du alligevel rigtig mange mennesker – så tak for dig! Jeg håber at de her ærligheder, kan give en afklaring på hvorfor man er utro, og hvad utroskab egentlig er. Men som en af jer skriver, så er utroskab noget der skal defineres i det forhold man er i, hvilket jeg er enig i. Snak med din partner om hvad i synes er utroskab, hvor går jeres grænser? Det er nok en meget god ting at blive afklaret på. Grænsen kan også godt rykke sig, jo mere man kender og stoler på hinanden jo.

Du kan stadig dele dine tanker om utroskab lige HER, hvis du vil være med! 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 mandags anbefalinger