4 sommerbøger

Hvorfor er du utro?


Faktisk så skulle vi snakke om “sugerdating” og få brudt det tabu. Det kommer vi også til, men vi laver lige et lille sidespring (høhø) og snakker om utroskab i stedet for.

Det er faktisk fordi, at jeg i længere tid har grublet over “utroskab”. Utroskab kan være altødelæggende og fortærer selv det stærkeste forhold. Det kan få ens værste sider frem og efterlade en alene, fortabt og ødelagt. Jeg har prøvet utroskab, hvilket den garvede læser nok er klar over. Hvis ikke, så læs lige hele min sårbare historie HER.

Jeg er nysgerrig på utroskab, nysgerrig på hvad det er og hvorfor det er det. Utroskab har eksisteret siden de første mennesker begyndte at være sammen. Men hvad er definitionen af utroskab? Det er jo ikke længere at du knalder udenom. Det er jo også hvis du skriver frække beskeder til hinanden, hvis du sender nøgne snaps til hinanden. Er det utroskab at tænke på en anden, mens man har sex med ens kæreste? Hvorfor har man brug for at være utro? Hvad er det som ikke fungerer, siden at man går ud og søger bekræftelse andetsteds?
Dette skal ikke være historier om hvor pisse-lorte-pikhoved-irriterende utroskab er, fordi det er vi alle klar over. Selvom man aldrig har prøvet det, så kan man godt forstille sig, at det ikke må være fedt at sidde i. Er der egentlig noget vi kan lære af utroskab?

Så jeg vil mega gerne have fat i dig! Dig der har været utro. Dig der har oplevet utroskab. Dig der har oplevet utroskab og derved ikke har tillid til nogle mænd/kvinder. Dig der har oplevet utroskab og har fået et stærkere forhold til din partner. Dig der er utro og som aldrig har fortalt det til din partner. Hvorfor var du utro? Har du dårlig samvittighed? Hvad er utroskab for dig? Er er kys okay? Er det for meget når han/hun flirter med andre i byen? UANSET HVAD din historie eller meninger, så del det endelig. Utroskab er et mega tabu, hvilket det ikke skal være. Virkelig mange er utro, men alligevel så tier vi det ihjel, fordi vi er flove over det, vi skammer os og ignorerer det som utroskaben egentlig kommer fra. Den eneste måde at vi får nedbrudt det her tabu, det er at tale om det! Del dine tanker og vis at vi ikke er alene. TAK!

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 sommerbøger