"Hvorfor vil du ikke have børn?"

Lad os snakke om: “misbrug i familien” #2


Læs første del lige HER!

Tusind tak for jeres ærlighed, det har virkelig været et hårdt emne at komme igennem. Tak fordi at i tør at være sårbare, det er meget beundringsværdigt. Dette er det sidste indlæg omkring dette emne!

Næste emne er: Sugardating (aflivet eller styrket nogle fordomme om det). Okay, det har jeg været mega spændt på! Jeg er slet ikke klar over hvor mange der læser med, som har nogle erfaringer inden for sugerdating området.  Men derfor så handler det også om de tanker vi andre har om det, de tabuer vi forbinder med det. Altså jeg skal da være ærlig og indrømme at jeg ikke synes at det mega flatterende at sugardate, men måske ændre jeres ord min mening. Men hvorfor er det et tabu? Fordi man dater rige mænd for at få pæne ting? Eller lægger der mere i det end det? Jeg glæder mig mega meget til at høre jeres ord omkring det. Jeg indsætter en indsendelsesformular i løbet af nogle dage!


Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

1 kommentar

  • T

    Jeg er også vokset op med en mor der er alkoholiker. Jeg er 31 år i dag og kæmper stadig. Men jeg vil anbefale ALLE som er børn af misbrugere om at tage kontakt til TUBA som var min redning. Der oplevede jeg for første gang i mit liv at kunne spejle mig i andre og blive hørt.. det har reddet mit liv!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Hvorfor vil du ikke have børn?"