Lad os snakke om: "sugardating" #1

5 mandags anbefalinger #4


Godmorgen og hej til en ny uge! Min uge er noget anderledes end min sidste, desværre. Jeg skal arbejde alle dage, så jeg skal tidligt op og op på cyklen! I sidste uge sov jeg længe, fik lækker morgenmad på hotellet på Samsø og virkelig bare nød livet. Jeg er igang med at sammensætte en rejseguide til Samsø, så forhåbentlig kommer den inden længe.

Jeg har taget en masse ro med mig, så forhåbentlig får den lov til at være i min krop i lang tid. Den officielle sommerferie er snart ved at være slut, men jeg håber at du får en skøn uge, uanset om du har ferie eller ej.

Lad os finde nogle rare anbefalinger at starte ugen på:

1. Podcast anbefaling. Femina har lavet en podcast der hedder Kloge Koner, og den fortjener en anbefaling. De snakker bla. om at få mod til at leve ens drømme ud, psykisk vold, ro i hverdagen, kropsbilleder og mange andre vigtige emner!

2. Selvkærlighed anbefaling. Hvad er det første du kigger på efter du har rejst dig for sengen om morgenen? Kaffemaskinen? Toilettet, spejlet, badet, telefonen? Sæt en stor flot post-it på stedet, skriv nogle kærlige ord som kan være rart at vågne til. fx. “du er så smuk når du smiler, lad os få det bedste ud af dagen”, eller: “lad ikke irriterende cykelister ødelægge din dag, smil til dem og vid at du er awesome”, eller måske bare: “du er pisse sej!”.

3. Tv program anbefaling. Hvis du (ligesom jeg), elsker sådan nogle eventyr, natur, bolig programmer, så skal du se “Verdens vildeste hoteller” på TV2 Play. Der ligger indtil videre kun 1 afsnit, men det er også lige startet i tv. Jeg har lyst til at sige mit job op, tage et stort lån og bare rejse ud i verden.

4. Mad anbefaling. Fakta har tilbud på 125 g blåbær for 6 kr, en plade Marabou for 20 kr og 200 g. smøreost til 10 kr! mmmmh, selv tak.

5. Podcast anbefaling. Er du til krimi og mystik? Så skal du lytte til “Djævlen i detaljen” produceret af P1. Vi lytter ril retsmedicinere, der fortæller om videnskaben bag opklaringen af en række af de mest makabre drab i Danmark! Det er vildt spændene og sindsygt godt produceret!

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

4 kommentarer

 • Kathrine

  Djævlen i detaljen lyder bare mega spændende. Den skal jeg helt sikkert lytte til. Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Selv tak! Man er mega underholdt men også meget foraget på samme tid, når man lytter til den! Kanon podcast.

   KH
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fabienne

  Hvis du kan lide mysterier og mordoplaring så er “24 mord” rigtig god. Egentlig en julekalender men fungerer også fint om sommeren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Jeg er allerede i fuld gang med at høre den! Den er virkelig god 🙂

   Kh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "sugardating" #1