Jeg vil ikke give en lang prædiken.. MEN...

5 mandagsanbefalinger #6

Godmorgen venner! Glædelig ny uge. Jeg starter på studie idag efter 6 ugers sommerferie – øv hvor jeg ikke orker. Sommeren har været lang, men pludselig så føler jeg ikke at jeg er klar til at give slip på den enndu. Jeg har haft en fantastisk skøn sommer – jeg har fået slappet af, set søde mennesker, oplevet skønne ting og generelt bare haft det lækkert.
Nu står den på studie, opgaver, fremlæggelse og undervisning.. Begejstringen vil ingen ende tage – eller.

Nettop fordi mange af os er startet på job igen, eller har været tilbage på jobbet længe, så synes jeg vi skal have nogle dejlige anbefalinger, så vi rigtig kan få skudt ugen igang på en god måde!
Tak for jeres søde anbefalinger i sidste uge, de kommer med i indlæggene, i er mere end velkommen til at dele flere anbefalinger. Gode og dårlige læse oplevelser, lækre restauranter, sjove serier, gode podcast osv.

Her kommer der lige 5 gode anbefalinger på denne kærlige mandag: 

1. (læseranbefaling) Sig noget positivt om dig selv. Det behøver ikke være om dit udseende. Det kan være “hvor er det dejligt at jeg nød den crossaint til morgen” eller “hvor er det godt klaret at jeg stod ud af sengen”. Det at lægge vægt på selv de små positive ting i hverdagen, (især på en mandag) syntes jeg helt klart er en anbefaling værd.

2. (læseranbefaling) Podcasts! Særligt “Fries Before Guys” gør det særligt godt for tiden! Der er masser af relaterbart indhold og gode historier!

3. Den nye Mamma Mia film er fantastisk! Jeg græd som pisket i perioder, men grinte også en masse. Skønne sange, skønne skuespillere.

4. Netto har tilbud på plantebaseret mælk til 10 kr i denne uge! Meget apropos mit indlæg forleden.

5. Hvis du ikke kan give dig selv en times afslapning om dagen, så har du brug for 2 timer. Det fik jeg af vide på et indre ro kursus jeg deltog i. Det er meget tankevækkende, fordi hvornår har du sidst taget en time ud af din dag, og brugt dem på dig selv. Læg dig ned, slap af.. Træk vejret.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil ikke give en lang prædiken.. MEN...