20 gode råd til en grønnere planet #2

5 mandagsanbefalinger #7


Glædelig ny uge søde venner! 

Det er den aller sidste sommeruge, hvilket jeg er overraskende glad for. Jeg glæder mig efterhånden ret meget til efteråret og en smule mere kulde. Varme striktrøjer og varm kakao med flødeskum.. mmmh.

Jeg er blevet moster for anden gang i denne uge, hvilket jeg stadig ikke har forstået. Min kære storesøster har født en sød, sund og velskabt dreng som jeg allerede knuselsker. Når jeg nu ikke er sikker på om jeg vil have mine egne børn, så er det skønt at have nogle så tæt på, som man kan låne nogle gange.

I denne uge har jeg en masse rare aftaler, hvilket jeg godt kan overskue! Jeg skal ind og spise på Basso med Malte, så skal jeg ses med en gammel veninde og spise morgenmad med en gammel ven.

Som altid, så bliver jeg så glad når i deler jeres gode anbefalinger, så bliv endelig ved med det!

Nu til 5 rare anbefalinger at starte denne uge ud med! 

1. Boganbefaling“Bæredygtig Livsstil” af Calina Leonhardt (Neohippie) er skøn. Jeg har den ikke selv, men fandt den på en vegansk café jeg spiste på forleden. Den har rigtig mange fine overskuelige råd til at leve mere bæredygtigt og naturligt.

2. Læseranbefaling. Martiny Podcast er super gode! Hun laver podcasts om altmuligt omkring selvudvikling og sundhed, hvor hun får besøg af eksperter. Blandt andet har hun lavet podcasts om healing, hormon balance, bæredygtigt balance mm.

3. Tilbudsanbefaling. Der er frosne bær og grønsager på tilbud til 9 kr i Netto! Jeg spiser en smoothie hver morgen næsten, så jeg skal afsted og have fyldt fryseren op.

4. Læseranbefaling. Hop i bad, læg dig nøgen ind under dynen og slå så en dejlig prut mens du lytter til god morgenmusik.

5. Boganbefaling. Majbritte Ulrikkenholm har udgivet en ny bog: “Farvel kære sofa“. Hvis du ikke kender Majbritte, så synes jeg du skal tjekke nogle af hendes bøger ud. Hun skriver de smukkeste digte og små fortællinger om livet, spiritualitet, seksualitet og om engle. Jeg har selv 4 af hendes bøger og de er skønne at have. Det er sådan en bog man kan tage frem i ny og næ, hvis man lige har brug for lidt kærlighed.


Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 gode råd til en grønnere planet #2