Jeg gør det for dem!

Indsend din historie: “økonomi”


Så er vi igang med et nyt tabubelagt emne! Denne gang skal det handle om “økonomi”. Det skal både handle om den gode og den dårlige økonomi, fordi det er et stort tabu for mange. Jeg kan forestille mig, at det mest er den dårlige økonomi, som kan være et tabu. At være voksen og have en masse lån og en kassekredit. Leve i minus måned efter måned, men alligevel gå ud og shoppe, købe smøger og spise mad ude? Men det er jo også pisse svært at have en god økonomi, især når man studerer? Eller når man er ung? Eller når man får børn. Men hvorfor er det et tabu? Er det også et tabu at have en god økonomi, hvis ens venner fx. har en meget dårlig økonomi? Har du en masse “kviklån”? Føler du at du gør alt det rigtige og alligevel lever du i minus?

DEL DINE TANKER MED OS ANDRE! Lad os stå sammen og bryde det her tabu. Det skal simpelthen være muligt for os at tale om det, fordi intet har godt af at blive tiet ihjel. Tak.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg gør det for dem!