5 mandags anbefalinger #4

Indsend din historie: “orgasme(r)”


NYT TABUBELAGT EMNE! Jeg har virkelig glædet mig til det her emne, jeg tror virkelig mange af os kan blive klogere på orgasmer og på os selv. Lad os bare komme igang!

Hvordan kommer en kvinde? Er der mange måder at komme på? Er du en af dem der har virkelig svært ved at komme? Kan du slet ikke komme? Hvorfor er det et tabu at få en orgasme, egentlig også når man gør det med sig selv? Måske får du kun sprøjteorgasmer og det synes du er flovt? Hvor mange orgasmer kan du få under et samleje? Er der forskel på skede og klitoris orgasme?

DEL DINE TANKER! Det kan være mega grænseoverskridende, fordi det er så privat og personligt, men husk at du er 100% anonym når du skriver ind. Jeg tror at mit 16 årige jeg, ville have haft godt af at læse om orgasmer, jeg vidste nemlig ikke noget dengang. TUSIND TAK! 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 mandags anbefalinger #4