Indsend din historie: "orgasme(r)"

Lad os snakke om: “orgasmer” #1


I er så pisse seje! BOM. Tusind tak fordi i endnu engang deler alle jeres seje ærligheder med mig og os andre. Tak fordi i er med til at vise at vi ikke er alene og tak fordi i er med til at bryde tabuet.

Hvis du endnu ikke har delt din historie men gerne vil, så gør det HER. (ps. min orgasmehistorie kommer i morgen!).


Kære du, det lyder i mine øre (og øjne) som om at det er en klitorisorgasme du har fået dig. Jeg vil ikke gøres til Joan Ørting, men jeg kan kende det du beskriver. 

Kære du. Det lyder som en klitorisorgasme det som du beskriver. Da du “gnubber” dig udenpå hvor klitten sidder. Igen, så vil jeg ikke gøres til Joan, så måske er der en anden der kan skrive en kommentar, hvis man ved det ;-). 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

 • Rakul

  Lidt info om klitoris/skedeorgasmer: For det første – en klitorisorgasme og en skedeorgasme er det samme – i den forstand at i begge tilfælde bliver klitoris stimuleret. Klitoris sidder ikke kun udenpå (som den lille knop vi alle kender), men forgrener sig også inden i kvinden. Så når en kvinde får “skedeorgasme”, er det fordi klitoris bliver stimuleret indvendigt. Prøv evt at lytte til Fabelagtige Feministers podcast og deres afsnit om Klitoris – mindblowing!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Fedt!! Tusind tak for tip og info. Så blev jeg så meget klogere.

   Vh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indsend din historie: "orgasme(r)"