5 mandagsanbefalinger #6

Lad os snakke om: “orgasmer” #3

Læs første del HER, anden del HER og min historie om orgasmer HER

Tusind tak for jeres skønne ærlighed! I er simpelthen så seje, jeg har mega respekt overfor jer. I er med til at nedbryde så mange skønne tabuer, så tusind tak til jer.

Det her sidste indlæg med dette tabu, næste gang skal vi snakke om “økonomi”. Det kommer både til at handle om den gode og dårlige økonomi. Jeg kender virkelig til dårlig økonomi, og det har i rigtig mange år været et kæmpe tabu for mig, så glæder mig til at læse jeres ærligheder! Jeg kan også forstille mig at det kan være et tabu at have god økonomi, hvis man for eksempel har en veninde der altid har dårlig økonomi? Det bliver sikkert rigtig spændene og jeg deler en indsendelsesformular senere på ugen.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 mandagsanbefalinger #6