Lad os snakke om: "orgasmer" #1

Lad os snakke om: “orgasmer” (min historie)

Læs første del af jeres ærligheder HER.

Hvis du enten er min mor, far, svigerfar, svigermor, søster, bror eller på nogen måde i familie med mig, så vil jeg meget gerne have at du nu lukker din computer eller slukker din telefon. Det her er absolut ikke noget jeg synes min familie skal læse! Ikke fordi jeg er flov over det, mere fordi at det nok er en smule bizart.

Alle jer andre, læn jer godt tilbage. Tusind tak for jeres store deltagelse til dette emne, det er så fedt at i er så aktive – det sætter jeg mega stor pris på. Derfor synes jeg også at det forpligter en smule, så selvom jeg måske kommer til at dele nogle ret så private/personlige ord i dette indlæg, så tænker jeg ikke at det er så grænseoverskridende nu hvor jeg har læst jeres ord.

Jeg har altid elsket sex! Men jeg har ikke altid vidst at en orgasme kunne have noget med sex at gøre. Jeg onanerede før jeg havde sex. Jeg fik en klitorisorgasme da jeg onanerede, men jeg kunne ikke komme under sex. Jeg gik igennem et forhold på 1,5 år, uden at vide at kvinder kunne komme. Det var først da min gamle veninde sagde til mig: “jeg kom 5 gange med Simon igår”, hvortil jeg svarede: “hvor kom du hen?”. Vi var 17-18 år og hun satte mig ned og fortalte mig om bierne og blomsterne. Mine forældre havde aldrig sagt det til mig og min klasselærer mente at seksualundervisning var spild af tid – hvor skulle jeg så vide fra at en kvinde kunne komme under sex? Og er der så forskel på orgasmer?

Jeg indledte et nyt forhold, hvor jeg så kunne fortælle at jeg ikke havde prøvet, at få en orgasme under sex. Det blev en kamp for min partner, de kæmpede fandme som om de skulle gennemføre et marathon på bestemt tid. Jeg har haft kærester som er blevet irriteret på mig, fordi jeg ikke kunne komme under sex. “Nu gør jeg fandme hvad jeg kan, også kan du ikke engang komme!!!”. Jamen super.. Sikke et turn-on. Hvor i al verden skulle jeg vide om jeg havde fået en skedeorgasme, når jeg ikke vidste hvordan det føltes? “Du er IKKE i tvivl. Hele din krop sitre, du kan ikke holde ud at være i dig selv, du svæver ud af din krop” – sådan blev en skedeorgasme beskrevet for mig. Lidt voldsomt måske?
Jeg gik igennem 3 forhold uden nogle former for orgasmer i bagagen. Faktisk så blev vores sexliv efter et års tid ret kedeligt og dødt, fordi jeg ikke havde lyst. Jeg følte hele tiden et kæmpe pres på mine skuldre, og jeg havde det som om at jeg løb et marathon uden nogensinde at komme i mål. Havde ingen problemer med at komme når jeg var alene, det var kun mine daværende kærester som pressede mig alt for meget. Jeg blev simpelthen så usikker på min krop og lyster.

Så mødte jeg en anderledes fyr. Sex for ham var ikke bare at han skulle komme, det var vigtigt for ham at jeg også havde det dejligt. Sex skulle være rart, det skulle være intimt og vi skulle stole på hinanden. Det var en helt anden ro der var over det og det var virkelig rart. Jeg tror at min krop slappede af, fordi jeg følte mig sikker hos ham. Det var ligemeget at jeg så ud på en bestemt måde eller sagde nogle bestemte lyde, jeg skulle bare slappe af. OGSÅ KOM JEG FANDME!! Sikke en fest. Han åbnede hele oralsex verdenen op for mig. Fortalte mig at jeg ikke skulle være bange for mit underliv, jeg skulle bare slappe af.
Efterfølgende har jeg mødt en anden fyr som også kunne få mig til at komme via samleje! Favre nye verden altså! WUHUUU… Måske fordi han kan nogle ting andre ikke kan, måske fordi jeg slapper mere af i min krop nu? Jeg fandt ud af at sex er skønt og det er altså meget mere lækkert (for mig), hvis jeg også får en orgasme ud af det. Faktisk så lærte jeg at meditere under oralsex, hvilket gjorde at min krop gav slip på alle de der: “nu skal jeg komme, nu skal jeg komme” tanker, og istedet fokuserede på hvad manden lavede.

Jeg tror heller ikke at man skal være bange for at udforske ens egen krop. Mange mener det er “ulækkert” at onanere, men jeg tror/ved virkelig at du lærer så meget om dig selv og dit underliv, ved at “lege lidt forskellige lege”. Der er mange måder at onanere på, prøv dem og se hvilken der er bedst for dig. Hvis man kender ens gode punker, så ved man også hvad man skal sige til fyren, hvis han lægger og svømmer forvirret rundt dernede.

Jeg har været seksuel aktiv i 10 år og jeg har lært at jeg ikke skal være så bange for sex. Jeg skal ikke være bange for mine lyster og min krop. Jeg skal sætte pris på hvor dejlig sex er med min partner. Jeg skal udforske og lege, fordi det virkelig gør en mega glad at have god sex. Knald dig glad, eller onaner dig glad. Slap af i din krop, vid at det er helt okay at føle det du føler. Måske skal du også være bedre til at åbne op overfor din partner? Vi kvinder er så fandens forsigtige nogle gange. Det er okay at sige hvad du vil have og hvad du ikke vil have. Stol på dig selv og tillad dig selv at udforsk dit underliv.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

4 kommentarer

 • Astrid

  Hatten af for dig Caroline!! Tusind tak for at bryde skam og for selv at turde blotte dig selv og være sårbar. Du edermanme SEJ!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tusinde tak, hvor er du sød at du skriver!!

   KH
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Hvor er du sej og dejlig. Skønt du deler denne naturlige og skønne del af vores kvindeliv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hej Caroline, sikke en dejlig historie! Jeg har dog et lille spørgsmål. Kom du under sex eller oralsex – altså en klitorisorgasme? Jeg har nemlig samme problem som du havde, jeg er aldrig kommet under sex selvom jeg har den skønneste kæreste! (men kan godt give mig klitorisorgasmer)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "orgasmer" #1