Lad os snakke om: "sugardating"

Lad os snakke om: “sugardating” #1


For det første, TUSINDE tak for jeres ærlighed! Det her har simpelthen været SÅ interesant at læse. Jeg har ingen erfaring med sugardating og kender heller ikke nogle der har. En af jer skrev: “For det første synes jeg at sugardaters skal have lov at gøre det i fred og vi andre bør ikke blande os i hvordan de bruger deres seksualitet!..” – og jeg er MEGET enig. Vi kvinder skal have lov til at bruge vores seksualitet som vi vil, og andre mennesker skal lære at lade være med at blande sig for meget.

Nogle af jer skriver at det er et stort tabu, mange skriver at i har overvejet/gjort det, grundet dårlig økonomi. Rigtig mange har gået med tanken som studerende, fordi det er en “nem” måde at få penge på. En del af jer skriver også at det simpelthen har været for grænseoverskridende for jer, og i har fået mange beskeder fra mænd, som var meget ligeglade med jeres holdning.
Jeg synes stadig det er et svært emne! Jeg kunne personligt aldrig finde på det, og hvis jeg kendte nogle der gjorde det, så ville jeg nok tage fat i dem, og spørge dem om de havde det godt psykisk. MEN, det er jo lang fra alle der gør det, fordi de har det skidt eller mangler penge. Der er også mange der gør det, for at prøve sex med mænd der har erfaring, for at opleve nogle nye ting og prøve ens grænser af. Så nej, sugerdating er nødvendigvis ikke lig med dårlig selvværd og mangel på en stærkere psyke. Det er ikke sort/hvidt og det skal vi være bedre til at respektere. Det er klart et emne som skiller vandene, men fred være med det. Lad os være bedre til at rumme og respektere hinandens forskelligheder, istedet for at bekrige hinanden med dem. TAK! 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "sugardating"