Introvert, ekstrovert eller ambivert?

Lad os snakke om: “sugardating”


Hvad er sugardating? I følge google, så beskriver de det som:Sugardating er et aldersmæssigt, erfaringsmæssigt og dermed ofte økonomisk ulige seksuelt forhold, hvor en ældre person, enten sugar dad (mand) eller sugar mama (kvinde), finder sammen med en yngre partner, enten sugar babe (kvinde) eller boy toy (mand)”

Jeg skal være ærlig og indrømme at jeg bestemt ikke har et positivt syn på “sugardating”. Jeg ved meget lidt om det. Faktisk så ved jeg kun det som jeg har set i det der DR3 program med hende Gina, tror jeg hun hed. Men der var mange der skrev ind omkring sugardating, fordi mange åbenbart mener at det er et tabu. Men hvorfor er det et tabu? Fordi man er sammen med en ældre mand/kvinde for at få gratis ting? Må der egentlig være følelser involveret når man sugardater? Kan man blive kæreste med ens “sugarmama/daddy”? Er det egentlig prostitution? Gør man det fordi man har dårligt selvværd? Burde man gå til en psykolog istedet?

Du behøves nødvendigvis ikke at have sugerdatet for at skrive ind. Du må meget gerne skrive dine egen tanker om emnet, fordomme, tanker, frustrationer, meninger. Jeg vil virkelig gerne have din mening hvis du har sugardatet eller gør det lige nu. Måske skal vi ikke bryde tabuet, måske skal vi egentlig bare have sat lidt ord på hvad søren sugardating egentlig er? DEL ENDELIG DINE ORD, JEG VIL SÅ GERNE LÆSE DEM!! Husk: du er altid 100% anonym når du skriver ind, jeg kan ikke se navn, mail eller noget som helst andet. TAK!

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Introvert, ekstrovert eller ambivert?