20 gode råd til en grønnere planet #1

Vil du have fingrene i mit tøj?


Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg de sidste par måneder og især uger, er begyndt at tænke mere og mere over, hvordan vi kan gøre vores planet grøn igen.
Jeg har udgivet indlæg med gode råd, jeg har bedt om jeres bedste råd også deler jeg glædeligt ud af små “hverdags miljø-tips” på min Instagram.

Men det er heller ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker tøj. Jeg elsker også at købe det! Jeg bruger mange penge på tøj og jeg har generelt rigtig meget tøj i mit klædeskab. Jeg har de sidste par måneder, købt meget brugt tøj hos bl.a. Prag, som jeg stadig elsker at besøge ret ofte. Jeg har lavet en aftale med mig selv om, at jeg ikke skal købe noget ny-produceret tøj hele år 2018! Med mindre at det er undertøj, eller at min vinterjakke går i akut brænd og jeg er nødt til det. Men ellers så vil jeg investere mine penge og tid, i brugt tøj! Malte viste mig forleden en skjorte på nettet han gerne ville købe, så spurgte jeg ham, om vi ikke skulle tage ind i en vintagebutik istedet! Vi fandt begge to noget mega fedt derinde, til det halve af prisen også var det brugt! WIN WIN.

Jeg hørte om The Organic Club fra min yolates instruktør. Hun sagde at jeg ville ELSKE det. Det er en butik som findes på Vesterbro, Østerbro, Nørrebro Svenborg og i Odense. The Organic Club er et Kollektivt Klædeskab! Du afleverer dit tøj i en af butikkerne, så giver de dig point for det. Med de point du får for dit tøj, kan du bytte dig til andet tøj i butikken! Vi kvinder har vanvittig meget tøj i vores klædeskab som ALDRIG bliver brugt. Det hænger og kigger dumt på os morgen efter morgen, og skriger på at blive brugt!
Som medlem hos The Organic Club, har du mulighed for at bytte dit tøj til noget andet. Du kan vælge et basis medlemskab til 99 kr om måneden. Hvilket vil sige at du kan indlevere dit tøj i den butik du vælger at være tilknyttet til, også kan du bytte dit tøj i den pågældende butik. For 100 kr mere, kan du få et premium medlemskab, som betyder at du får nogle lækre fordele og kan bytte tøj i alle deres butikker.
– Altså for 99 eller 199 kr om måneden, kan du faktisk bytte dig til lækkert “nyt” tøj! Og jo mere du afleverer, jo flere point får du og jo mere kan du få med hjem. Og selvom du indleverer dit tøj og du samme dag ikke kan finde noget, så beholder du bare dine point. Så kan du komme igen en anden dag, hvor der er blevet indleveret noget nyt tøj. Undskyld mig, men det er jo GENIALT! Det er lige præcis sådan noget, som jeg virkelig synes skal have lidt mere larm og noget mere fokus.

Jeg cyklede igår ned til butikken på Vesterbro, der ligger på Istedgade, med en kæmpe IKEA pose fyldt med tøj. De kjoler jeg har på, på billederne i indlægget har jeg indleveret sammen med MEGET ANDET! Jeg kunne sagtens sælge det på min Instagram og få penge for det, men mit øko-miljø-hjerte, holder virkelig af, at et andet medlem kan bytte sig til mit tøj. Jeg vil gerne være med til at sprede det gode budskab, og jeg håber at nogle af jer har lyst til at være med. Det er en mega power-woman idé og jeg er vild med det. De modtager selvfølgelig kun tøj som de mener der er noget værd og som andre vil have. Jeg afleverede det tøj, som jeg tænkte at andre gerne ville have fat i. Almindelige basis ting som ikke er meget værd, det afleverer jeg i min lokale genbrugsbutik.


Udover at have det Kollektive Klædeskab hos The Organic Club, så har de også nogle andre lækre produkter i deres butik. Sæber, naturlige dufte, puder, planter, håndlavede bambusflasker og tasker der er lavet af plastiskflasker. Jeg er KÆMPE fan af det her projekt og jeg tror virkelig på det. Så jeg håber i kunne lide mit grønne tip, jeg håber i har lyst til at være med i kampen om en grønnere planet – og hvem vil ikke gerne have billigt tøj? 99-199 kr om måneden for tøj er skisme billigt synes jeg! No spons, bare en kærlig og varm anbefaling herfra. GRØN ER DET NYE SORT! 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

 • Anne Bendixen

  Fantastisk ide… virkelig. Men det gør lidt ondt i en kjole elsker fra Aalborgs hjerte at den røde kjole er tilsalg et sted jeg ikke kan komme til. Jeg har sukker over den kjole mange gange🤩😍🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Den er virkelig også smuk den kjole 😍 Jeg havde også overvejet at sælge den; men nu gik den til en god sag 👏🏻

   Måske kommer The Organic Club også til Aalborg en dag!

   Kh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 gode råd til en grønnere planet #1