smulrede og modige hjerter..

20 gode råd til en grønnere planet #3


Læs de første 20 tips HER og de næste HER.

Tusinde tak for alle jeres mega gode og grønne råd. Det råd der gik igen mange gange, var at man skal huske et indkøbsnet når man handler, så man sparer plastikposen – dét er vi heldigvis blevet meget  bedre til at huske! Jeg håber virkelig det har været inspirerende at læse, det har det i hvert fald været for mig. Jeg har fået så mange gode tips med mig og har også indført dem i mit hus og hverdag. Tak fordi i har været med til at sætte fokus på en grønnere planet – tak fordi i er så mega awesome! Rigtig god dag herfra. GRØN ER DET NYE SORT!

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

smulrede og modige hjerter..