Min mening om "kød-kure"

Indsend din historie: “bryster”


Så er det tid til et nyt tabu. Er tabu mange af jer skrev ind omkring! Et tabu som findes på rigtig mange af os kvinder/mænd. Nemlig: bryster. 
Mænd elsker bryster, det er sexet, feminint og flot. Men mange kvinder er flove over deres barm. De synes den er for stor, lille, skæv, usymmetrisk, lang? Måske er barmen okay, men hvad så med selve vorten? Er den for stor? Stikker den for meget ud? Vender de indad?
Men vi ved jo godt at alle bryster er forskellige, hvorfor er vi så flove over at vores ikke ligner andres? Hvorfor er det et tabu? Er det fordi at kvinderne på de sociale medier og i reklamerne, altid har “perfekte” runde bryster? Reklamerne på busserne er måske heller ikke med til at skabe et nuanceret billede af den naturlige barm?

Mange kvinder går med dumme tanker om deres bryster og vorten omkring. Vil du ikke dele dine ord med os? Del dine tanker omkring din barm, på den måde kan andre læse det og føle at de ikke er alene med deres tanker. Sammen kan vi bryde tabuet! Du er ikke alene. 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

3 kommentarer

 • Amalie

  Den eneste usikkerhed jeg har omkring mine bryster er når kærester, der har set dem har kommenteret på dem. Da jeg var 15 år spurgte min daværende kæreste hvorfor de ikke sad højere oppe (det skal lige siges at de sad rimelig højt har aldrig haft hænge bryster) det gjorde jeg følte mig forkert. En anden har kommenteret farven på mine brystvorter og at jeg havde ungpigebryster. Og engang var der en fyr jeg knaldede med der sagde at han havde større bryster end mig(bruger 70 D) SERIØST så bryster?! mænd er problemet her, det er dem der har utilstrækkelige forventninger til hvordan de skal se ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Amalie.
   Hvis du ønsker at din fortælling skal med, så skal du skrive den i indsendelsesformularen der er i indlægget!
   Vh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

   Haha tak! Jeg havde ikke set formularen da jeg læste indlægget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min mening om "kød-kure"