Indsend din historie: "økonomi"

Lad os snakke om: “økonomi” #1

Prøv at hør.. Jeg er blæst helt tilbage i min stol! I plejer at være ærlige og mega seje til at dele, men jeg synes selv at økonomi er et ømtåleligt emne, så jeg troede måske at i ville lægge en dæmper på jeres ærligheder. MEN NEJ! I viser at vi er mange med dårlig økonomi. I viser at det også er et tabu at have en god økonomi og man kan blive udnyttet. Så tusinde tak for jeres ord, tak fordi i står frem og viser at vi sammen er stærkere! Har du fået lyst til at dele din historie om “økonomi”? Så gør det lige HER.

TAK!

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

1 kommentar

  • E

    Til dig med knæet: prøv at søge handicaptillæg til din SU, hvis du stadig studerer. Når man har en funktionsnedsættelse, som gør, at man ikke kan arbejde ved siden af studiet, har man mulighed for dette, og det giver alligevel ca 8.500kr ekstra om måneden – vel at mærke som IKKE skal tilbagebetales, som su-lånet skal

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indsend din historie: "økonomi"