Hvordan skabes en familie?

Indsend din historie: prævention

Åh for helvede. Jeg har simplethen prøvet 20 forskellige p-piller og minipiller. Jeg har spist jeg ved ikke hvor mange skadelige piller. Haft det vildeste bivirkninger og har følt mig meget alene i det. Prævention for mig er ikke et tabu, men det er en frustration, fordi det simpelthen ikke er til at finde ud af. P-stav, P-ring, spiral, piller… Hvad skal man vælge? Hver gang man snakker med nogle om det, så har de gode og dårlige historier om det hele. Det gør kun en mere forvirret. Lægerne er heller ikke altid til meget hjælp.. Man får bare den billigste pakke når man er nede på Apoteket. Jeg aner faktisk ikke hvad jeg kommer i min krop, hver eneste dag!

Så kvinder (desværre mænd..). Stå op, stå frem og del din historie. Din oplevelse og din erfaring. Lad os stå sammen og vise at det her ikke behøver at være et tabu. Lad os gøre hinanden klogere på emnet og hjælpe hinanden.

Så del din ærlighed i boksen nedenfor – OBS: husk at gøre din historie kort og præcis. Da der ikke er plads til lange historier i de rammer jeg bruger her på bloggen. TAK! 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan skabes en familie?