Lad os snakke om: "Diskrimination i nattelivet" #1

Indsend din historie: “sex i et parforhold”

Sex i er forhold. Sexen er som regel altid hed og fræk de første par måneder, måske par år. Men hvad så når der går hverdag i den og du bare er træt? Mister du lysten til din mand/kvinde, selvom du elsker vedkommende ubetinget. Hvorfor har i bare ikke lige så hed sex som i havde engang? Hvorfor ændre det sig? Hvorfor er det et tabu? Lyver du overfor veninderne, når de fortæller om deres vilde sexliv med deres mænd? Ønsker du bare at din mand går ned på dig og giver dig en ordentlig slikketur? Hvor ofte hopper du selv i den lækre underkjole og virkelig forfører din mand?
Og hvad så med den berømte “pligt-sex”? Den der sex man skal have overstået, fordi at det er ved at være nogle måneder siden i sidst havde lagengymnastik sammen. Hvordan er sexen i dit forhold? Del mega gerne dine erfaringer og sårbare ærligheder med os andre, det kan virkelig være givende for andre, at vide at de ikke er alene om det her!

TAK. 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "Diskrimination i nattelivet" #1