Indsend din historie: "sex i et parforhold"

Kom med mig, til et bærerdygtigt event!

Hvis du bare følger en anelse med på min blog og Instagram, så har du måske lagt mærke til, at jeg tilbringer en del tid nede i The Organic Club. The Organic Club er et kollektivt klædeskab, kort fortalt så handler det om (taget fra deres hjemmeside): The Organic Club er et kollektivt klædeskab og webshop. Der ligger butikker på Vesterbro, Østerbro og i Odense. Gennem et månedligt medlemsskab på 129-199 kr. kan du bytte alt det lækre og velholdte secondhandtøj du ønsker. Derudover kan du benytte vores fordelsprogram, hvor vi giver gode tilbud og rabatter på bæredygtige og økologiske oplevelser, webshops, produkter og meget andet. – Jo mere du giver til fællesskabet – jo mere får du selv ud af det. De forhandler også økologisk hudpleje, økologiske tekstiler, bæredygtigt interiør, økologisk kaffe mm. i butikkerne. The Organic Club er omtanke for miljøet og et opgør med overforbruget. Ryd ud i dit klædeskab, og giv dit ubrugte tøj nyt liv. Kun 30 % af en kvindes garderobe anvendes og mere end halvdelen af det tøj vi smider ud, bliver ikke genanvendt.

Altså, du afleverer dit aflagte tøj. Det tøj du tænker andre gider at gå med. Det tøj der er for godt til at komme til genbrug. Det må gerne være dyre og eksklusive mærker, men det må også godt være tøj fra H&M og Only bla. bare det er i god stand og det er noget som folk har interesse i. Det er butikken du afleverer dit tøj i, som afgører om de vil have dit tøj. Hvis du kun afleverer 3 sorte t-shirts, så siger de måske “nej”, da de har mange i forvejen. Sommertøj i vintermånederne er måske heller ikke så eftertragtet. Det tøj som butikkerne tager imod, det giver de så nogle point. De point kommer ind på din “konto” som er en smart app, du kan hente til din telefon. Så du får måske 500 point for din kjole og din gamle strik, de point kan du så bruge til at bytte dig til “nyt” tøj, som de andre medlemmer har indleveret.

Jeg synes personligt selv at det er et GENIALT koncept. Jeg har i den tid jeg har været medlem, ikke brugt nogle penge på nyt tøj. Jeg har kunne finde de lækreste bukser, trøjer, tasker og striktrøjer i butikkerne. Tøj som jeg har tænkt: “Ej. Hvorfor er der ikke nogle der vil gå med det her? Det er jo mega fedt!”. Forhåbentlig så har de andre medlemmer også haft den tanke, når de har set nogle af mine mange farverige kjoler i butikken. Vi kvinder har ALT for meget tøj i vores klædeskab, og vi går fandme ikke med halvdelen af det sikkert. Hvorfor så ikke give det videre, sætte det i omløb og lade andre få glæde af det?

For at sætte mere fokus på dette, samt få mulighed for at møde nogle af jer OG forkæle jer, så har jeg været med til at arrangere et mega lækkert event!
Så, sæt et stort kryds i kalenderen den 27/10 fra kl 14-16!
Den orginale invitation lyder:
SAVE THE DATE!
Lørdag d. 27/10 fra kl. 14-16 inviterer vi til en festlig eftermiddag i butikken. Mød bloggeren Caroline Thorsfelt og hør hvorfor hun er så begejstret for vores kollektive klædeskab 
Der vil være lækre goodiebags til de første 20 der melder sig ind på dagen, så tag din søster, veninde eller mor under armen og kom forbi til en hyggelig eftermiddag. Vi byder på lækre drinks og Emilie Schiøtt giver en lille intimkoncert Alle er velkomne og arrangementet kræver ikke tilmelding.
ADRESSE: Nordre Frihavnsgade 76, Kld. th., 2100 Østerbro

Emilie var til at starte med min Yolates underviser hos Soulfitness. Så introduserede hun mig til Organic Club. Så klikkede vi over en masse snakke og nu er hun blevet en veninde! Hun er en pisse dygtig sangeringe, find hende på Spotify eller nyd hende lige her, sammen med Bent Fabricius-Bjerre.

Emilie giver koncert og jeg har, sammen med Organic Club fundet de lækreste ting, vi kommer i goodiebaggen. Der vil bla. være ting fra Weleda, Nøddebazaren og Soulfitness.
– Det kommer simpelthen til at være nogle hyggelige timer. Jeg har aldrig arrangeret et event før, det er helt nyt men mega spændene. Jeg brænder virkelig for det her og jeg ønsker at der kommer meget mere opmærksomhed omkring det. Du behøver ikke være der i begge timer, du må også bare gerne komme forbi og sige hej, det ville jeg blive rigtig glad for. Jeg har ryddet ud i mit klædeskab (igen) og har fundet de smukkeste kjoler frem, som jeg sørger for, der kommer til at hænge nede i butikken på dagen – og de kan selvfølgelig blive dine. Bla. de her:


JEG HÅBER VIRKELIG AT VI SES! 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indsend din historie: "sex i et parforhold"