Indsend din historie: "sex i et parforhold"

Lad os snakke om: “sex i et forhold” #1

Ny omgang af “lad os snakke om”. Vi snakker om sex og jeg er vild med at i er så gode til at dele. Jeg ved virkelig at der er mange par, som synes det er et tabu, at man ikke har sex nok, eller at man ikke italesætter det. Hvad vil det sige at have sex nok? Er det ikke det enkelte forhold der skal bestemme det? Men man bliver sgu bare påvirket af film, blade, veninder og andres mening om ens sexliv. Så det skal vi sgu snakke om, så vi kan få et mere nuanceret billede på sex! TAK.

Har du fået lyst til at dele din historie, så kan du gøre det lige HER.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

3 kommentarer

 • Simone

  Det her var lige hvad jeg havde brug for at læse i dag, da det er noget af det, der kan få mig til at føle mig allermest forkert, er min, til tider, begrænsede sexlyst.
  Så vigtigt, tusind tak❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Sikke en masse fine historier og virkelig vigtige tabuer at få brudt! Det letter mig utrolig meget at læse, hvor mange kvinder, der har større sexliv end deres mandlige partnere. Det er skræmmende, hvor tabuiseret kvinders sexlyst er nøjagtig lige så vel som det faktum, at mænd ikke altid er liderlige og klar. Det er jo forfærdeligt, hvor mange der skal gå rundt og føle sig forkerte uden nogen som helst grund.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indsend din historie: "sex i et parforhold"