Tanker om at flytte til Fyn

Lad os snakke om: “sex i et forhold” #3


Læs første del HER og anden del HER.

TUSIND TAK! Tak for alle jeres ærligheder. Det her bliver det sidste indlæg i denne omgang. Det er simpelthen så fedt at i er så ærlige, det gør at vi andre kan læse med og føle os meget mindre alene. TAK for jer.

Næste emne er: prævention. Et emne mange af os virkelig har bøvlet med, og mange har svært ved at finde ud af. Hvad bruger man? Hvornår skal man starte på det? Bivirkninger? Der kommer en indsendelsesformular i et indlæg en af de kommende dage. Håber i har lyst til at dele.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

 • Bare mig

  Wow hvor er jeg overrasket over at jeg ikke er Palle alene i verden med det her! Det gør mig glad, rigtig glad! Jeg har også en kæreste, vi har vidt forskellig sexlyst, jeg har meget mere lyst end ham! Og det er rigtig svært, for alle mine veninder har det modsat… Det kan være svært i et forhold med nogle ting, hvis ikke man har de samme behov. Men også bare fordi vores kultur fortæller os, at det er mændene der er de store sexbomber, og det kan man altså ikke vurdere ud fra køn, vi er alle vidt forskellige – heldigvis❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Ej hvor er det dejligt at ærlighederne hjælper dig <3

   KH
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om at flytte til Fyn