Indsend din historie: "Diskrimination i nattelivet"

Vi er blevet planforældre!

Jeg prøvede virkelig at gøre denne overskrift så lidt “clickbait” som muligt! Ikke som i: “OMG – vi skal være forældre” ……. Til en hund. Du godeste. Det er simplethen pisse irriterende når man skriver sådan en overskrift. Eller: “I GÆTTER ALDRIG HVAD KARL-SIMONESTE-TRISTIAN HAR GJORT!” … Han har groet en ny tand. IIIIIH! Og man hopper jo på den hver eneste gang. 

Så nej, vi er ikke blevet forældre, men vi er blevet “plan”forældre. Malte og jeg har tilmeldt os til planforældre og vi har fået “tildelt” den skønneste lille pige på 6 år som bor i Egypten sammen med hendes lille familie.
Jeg er jo i tvivl om jeg nogensinde vil have mit eget barn, så er en fin mellemvej. Jeg ringede også til min mor og sagde at hun skulle være “plan-mormor”, det blev hun oprigtigt glad for – haha!

Det er faktisk en ting Malte og jeg har snakket længe om at vi gerne ville støtte, vi har bare ikke fået det gjort. Men da jeg til sidst ikke kunne finde på flere undskyldninger for, hvorfor vi ikke havde tilmeldt os, så klikkede jeg ind og meldte os til. Det koster os 230 kr om måneden (5 kr om dagen) og de penge går til at vores pige og hendes familie får bedre levevilkår. PlanBørnefonden går ind og arbejder langsigtet og bæredygtigt med familiens udvikling, forbedre børnenes udvikling, rettigheder og ligestilling.

Vores penge kan hjælpe til at hun kan komme i skole, få en uddannelse og komme ud og tjene sine egne penge en dag. Efter 3 måneder får vi en velkomsthilsen fra vores barn, vi får årlige opdateringer på hvordan hun har det og hvordan PlanBørnefonden arbejder i hendes område og land. Vi kan skrive breve og sende gaver til hende og vi kan endda komme ned og besøge dem.

Det her er ikke et sponsoreret indlæg. Jeg har behov for at brede budskabet fordi det er skrækkeligt at børn i hele verden, lever i sult og nød, mens vi køber croissanter og tøj som aldrig før.
Der sker ubegribelige hårde ting mange steder i vores verden, og det er umuligt at støtte det hele. Jeg ville da ønske at min SU kunne række til at hjælpe mange flere organisationer end den gør, men man er nødt til at prioritere hvor ens hjerte banker. Jeg støtter WWF med 50 kr hver måned og Kirkens Korshær med 40 kr hver måned. Det har jeg gjort i mange år og nu støtter jeg også en lille pige og hendes familie med 115 kr (Malte betaler selvfølgelig halvdelen). Når jeg tjener flere penge vil jeg kunne give mere, men nu er det hvad jeg kan og lidt har også ret.
Jeg har i en periode også doneret ét sted i et halvt år, også har jeg hoppet til et andet sted i et halvt år. På den måde gav jeg lidt over alt. Men nu holder jeg den lige ved de her 3 gode gerninger.

Sammen kan vi faktisk løfte mere og bedre! Mærk efter inde i dig, hvad banker dit hjerte for? 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indsend din historie: "Diskrimination i nattelivet"