Ting man kun gør når man er alene hjemme #2

Juletraditioner

Reklame for Jule-sweaters.dk 

Jeg begynder at høre julesange en del måneder før december. Hele min krop sitre af lykke, når julepynten begynder at komme op i byen. En særlig, kærlig stemning breder sig hos nogle. Andre bliver en smule stressede og frustrerede over alt den chokolade og alle de gaver der skal købes.

Jeg gør alt hvad jeg kan, for ikke at stresse rundt i december. Det er lidt af en udfordring, fordi jeg starter i min sidste og måske mest krævende praktik på mandag. Det kommer til at kræve rigtig meget af mig, jeg kommer til at bruge enormt meget energi på at være der, men det skal ikke gøre at jeg ikke får julehygget.

Malte og jeg pyntede hele lejligheden op forleden. Vi spiste æbleskiver. Vi hørte julemusik på pladeafspilleren og tøffede rundt i juletrøjer og spredte julestemning i vores lille sydhavnshjem. Der dufter af gran og hygge i hele vores lille hjem.

Julen er hvad du gør den til. Jeg er blevet semiivoksen (27 om en måned..). Men jeg følger stadig mine forældres tradition. De traditioner jeg fik ind med modermælken. De nye traditioner vi skabte da mine forældre blev skilt da jeg var 18. Jeg er fulgt med, fordi jeg ikke har haft min egen tradition. Nu har jeg Malte. Vi skal ikke fejre juleaften sammen, men vi skal fejre hele december sammen i vores fælles hjem. Vi har lavet en aftale om, at vores nye tradition skal være at vi pynter op til jul sammen, nogle dage før 1/12. Vi skal se julefilm, spise julemad, juleskum, gå i juletøj og hyggesokker.

Juletrøjen har vi fået. Og vi har aftalt at vi skal gå så meget med den som muligt, i hele december.
Vi skal til julebag hos min søster med hele min familie den 8/12, der er det også en tradition, at vi alle kommer i juletrøjer. Min far har en med Rodulf. Mener også han har et juleslips der kan synge. Haha.. Søde far.

Vores trøjer er fra Jule-sweaters.dk Et dansk firma som sørger for at man virkelig kommer i den rette stemning. Min niece mangler en sweater, det kunne være en hyggelig gave til hende. De laver nemlig både voksen og børne trøjer med forskellige motiver på. Jeg har valgt den lidt klassiske, selvom jeg virkelig overvejede at gå all-in på “tossede-juletrøjer”. Måske næste år. Trøjerne er enormt behagelige at have på, ikke for tykke, heller ikke på nogen måde kradsende. (Jeg har min trøje i M. De skriver derinde at de anbefaler kvinderne at gå et nummer ned, men jeg kan godt lide, at de ikke sidder alt for stramt)

Jul  og vinter er min yndlings tid på året. Måske fordi jeg har en meget stor barnlig side. Måske fordi det er i den tid, jeg har mine lykkeligste minder fra min barndom. Måske fordi julekalendere og julefilm altid har en god slutning. Det er den tid på året hvor der er mest magi og glimmer i luften. Jeg tager det hele ind. Jeg håber du får en dejlig december. Uanset hvordan din juletrøje ser ud. Uanset hvad dine traditioner er.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting man kun gør når man er alene hjemme #2