Tiden læger alle sår?

Lad os snakke om: “prævention” #3


Læs første del HER, anden del HER og min historie om prævention HER.

Sidste indlæg om prævention i denne omgang. Jeg vil igen sige TUSIND tak for jeres store deltagelse i dette emne. Det er simpelthen så rørende, at vi kvinder står sammen og viser at vi IKKE ER ALENE!

Næste tabubelagte emne bliver: “Ting man KUN gør når man er alene hjemme”. Jeg glæder mig allerede mega meget. Håber der kommer nogle saftige hemmeligheder på bordet. Måske er det ikke et stort tabu for nogle, måske er det. I hvert fald, så tror jeg det bliver umådeligt underholdende at læse! Der kommer en indsendelsesformular i løbet af et par dage.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tiden læger alle sår?