10 ting du (muligvis) ikke vidste om mig..

Ting man kun gør når man er alene hjemme #2


Læs første indlæg HER.

I er simpelthen så vilde. Shit nogle hemmeligheder i hiver ud af ærmerne – jeg er vild med det. Send endelig din fortælling ind, det som du KUN gør når du er alene. lige HER!

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

 • Karoline

  Dig med vinen – av av av mit hjerte! Det er jo sket ikke meningen man skal have det sådan :(( Du er meget meget velkommen hjemme hos mig – jeg bor i Københavns området, eller til at at skrive hvis det er mere overskueligt <3 Jeg er 19, bor også alene og jeg har to tætte veninder der begge lige er gået igennem hårde breakups fra lange forhold.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Hvor er du sød… (Og nej, det er ikk mig der har skrevet det dér).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting du (muligvis) ikke vidste om mig..