Lad os snakke om: "prævention" #3

Ting man kun gør når man er alene hjemme!

Ej! Jeg har simpelthen glædet mig SÅ meget til at komme igang med dette emne. Det er måske ikke et tabu for nogle, men det kan det være at det er for nogle andre. Det er de helt vild hemmelige/pinlige/flove ting vi KUN gør, når vi er helt alene hjemme. Når vi er sikre på at ingen kigger, ingen dømmer. Men hvor kan man virkelig føle sig skamfuld når man gør det. DET SKAL MAN IKKE! Lad os få det frem i lyset (100% anonymt vil jeg lige understrege).
Måske du spiser dine egne tånegle, kommer peber i numsen, er utro med din nabo, tjekker din ekskærestes Facebook, tjekker din kærestes hemmelige ting.. HVAD end du gør når du er alene, så del det med os andre. Jeg kan IKKE se hvem der skriver ind til mig, så bare rolig, du er helt anonym.

DEL den/de ting du gør når du er alene hjemme i indsendelsesformularen nedenfor! TAK. 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "prævention" #3