Lad os snakke om: "den svære familie" #3

Jeg er stolt af..


Det nye år. 2019. Jeg fik af vide at 2019 bliver et rigtig godt år. Mange har følt at 2017 var et virkelig dårligt år, 2018 var okay og nu går det helt amok i 2019.

Et tilbageblik. Ens bedrifter og ens nye gode råd, til ens fremtids jeg.
Jeg er stolt af mig selv.

Jeg vil skrive det ned som jeg er stolt af, ved mig selv. Ikke hvad jeg skal blive bedre til, ikke det som jeg ikke kan, men det som jeg er stolt af – på godt og ondt.

Jeg er stolt af at jeg har lært at sige fra. Jeg var igennem en rædsom 2. praktik på mit studie, som nær havde kostet mig min uddannelse. Jeg lod mig selv blive en skygge i 6 måneder. Jeg sagde ingenting, jeg sagde ikke fra og jeg gjorde ikke opmærksom på mine egne følelser. Efter praktikken skrev jeg et langt brev til min vejleder. Jeg synes ikke hun havde levet op til hendes rolle. Jeg fortalte hende hvor hårdt det havde været for mig. Et meget fint brev, hvor jeg ikke kastede med mudder. Jeg blev på min egen bane og snakkede udfra mine egen følelser. Dem som jeg havde negligeret i 6 måneder. I min nye praktik lige nu, har jeg delt oplevelserne med min nye vejleder og jeg har lovet mig selv, at jeg skal være bedre til at sige fra.

Jeg er stolt af min optræden på TV. Tidligt på året var jeg inde i Go’ Morgen Danmark og snakke om psykisk vold. Senere på året deltog jeg i et langt interview i Ude og Hjemme om psykisk vold. Alt sammen på baggrund af DETTE indlæg. Mit mest læste indlæg nogensinde tror jeg. Det var hårdt. Det var vigtigt at jeg stillede mig frem og delte mine ord med jer, men nu er det nok. Jeg har sagt nej til flere interviews. Det gør for ondt i mig hver gang jeg skal genkalde mig billeder og oplevelser. Det er sket for 5-6 år siden, jeg kæmper stadig med eftervirkningerne og jeg skal passe på mig selv nu.

Jeg er stolt af mit forløb hos Lykke. Lykke er en fantastisk coach som virkelig har fået mig til at indse nogle enormt vigtige ting om mig selv. Fundet ud af at egoisme ikke er en dårlig ting. Arbejdet rigtig meget på min dårlige samvittighed. Lært at lade den ligge og komme videre.

Jeg er stolt af at jeg meldte mig ind i Soul Fitness. Soul Fitness er det skønneste sted i indre by. Et frirum. En plads til at du kan være præcis som du er. Jeg er stolt af at jeg stoppede med at presse mig selv til at gå til fysisk hård sport. Fordi jeg troede at det var lykken for mig. Jeg er meget bedre til dans, yoga og rolige timer hvor man kommer ned i kroppen.

Jeg er stolt af mit genbrugsvæsen. Igennem Soul mødte jeg Emilie som underviser derinde. Hun introducerede mig til The Organic Club som jeg har skrevet rigtig meget om herinde og på min Instagram. Efter jeg er blevet medlem har jeg kun købt ét nyproduceret tøj. En kjole, da jeg var ved at omkomme af hede i Italien i efterået. Ellers har jeg kun byttet mig til tøj og købt det på loppemakeder. Førhen brugte jeg alt for mange penge HVER måned på nyt tøj, fordi jeg skulle være smart. Man kan sagtens være smart i genbrugstøj! Jeg har lavet SÅ mange gode genbrugstiltag i mit hjem og i mit liv. Jeg sørger for at leve mere bærerdygtigt og jeg er så vild med det.


Følgere er ikke alt. Det vidste jeg egentlig godt sidste år også, men i år har jeg endnu engang skulle minde mig selv om det. Jeg er ikke altid glad for denne “sociale-blog-verden”, hvor det (ofte) handler om at have høje tal, mange følgere og mange likes. Jeg vil ikke måles på mine likes og på hvor mange unikke følgere jeg har herinde på bloggen. Det er IKKE derfor jeg startede den. Firmaer vil jo have høje tal og store personligheder. De vil have det som de kan tjene flest penge på. Men jeg ønsker jo ikke at tjene penge på det. Jeg ønsker at dele mine ord og så er jeg ligeglad med hvor mange der læser med. Men dét skal man lige huske at sige til sig selv engang i mellem. At jeg skriver for MIN skyld. Jeg skal gøre det her fordi det skal være sjovt.

For pokker. Jeg er fandme stolt af at jeg klippede mig kort håret. Det tog 10 år, før jeg havde modet til at gøre det. Det var så grænseoverskridende for mig, men hold kæft hvor jeg elsker det. Jeg er stadig SÅ glad for mit hår. Nu er det endda blevet for langt, så jeg skal ind og klippes igen i det nye år. Lidt kortere end sidst – det vokser jo ud igen. Dét var fandme sejt gjort.

Jeg er stolt af min nye bogprofil. Jeg startede en ny Instagram for lidt tid siden. En bogprofil. Fyldt med gode læseoplevelser, kærlige ord, gode bogbutikker og alt mulig andet magisk. Den hedder “skyggetanten” og jeg er simpelthen SÅ glad for den. Den rummer en del af mig, en kæmpe del faktisk. Jeg læser gerne en bog om ugen og jeg har lyst til at sige til alle mennekser: “Ej, nu skal du lige høre hvad jeg har læst”. Men folk vil ikke høre om det. Derfor er en profil en genial idé, til alle os som elsker at læse og altid er på jagt efter nye eventyr.

Sidst men ikke mindst, så er jeg stolt af den ro jeg har fået. Måske har du læst DETTE indlæg, som virkelig er et af de mest sårbare jeg nogensinde har skrevet. Jeg har endelig fået den hjælp jeg skulle have. De rigtige ord, den rigtige håndsrækning. For at jeg endelig gav slip. Endelig sagde: “det er ikke mit ansvar længere”. Og istedet sagde: “jeg gør det her for MIG!”.

Det har været et smukt, skønt, hårdt og fantastisk år. Min kæreste er flyttet ind hos mig, min søster har født hendes andet barn, så jeg er moster til 2 nu. Min familie har masser af kærlighed til hinanden. Jeg har de bedste veninder man kunne ønske sig! Jeg er blevet så meget mere klogere på mig selv, selvom jeg ved at der altid er mere at lære. Jeg er SÅ klar på et nyt år. Nye udfordringer, nye oplevelser og nye eventyr!
Har vedhæftet en masse billeder fra årets løb. Rigtig godt nytår og tak fordi du læser med. 


Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "den svære familie" #3