Flyv fugle

Lad os snakke om: “den svære familie” #1


Kære du. Sæt hånden på dit hjerte, mærk det slår og sig tak til dig selv. Tak fordi i har været SÅ mange der har delt jeres sårbare ærligheder.
Jeg plejer at få mange ærligheder ind, når vi begynder et nyt emne, men det her har været overvældende. Det fortæller jo at det ER et stort tabu, og det desværre også er noget mange af os har kendskab til. En svær familie. en hård familierelation. Følelsen af ikke at være god nok. Forældre der ikke har opfyldt deres rolle ordentligt. Det er ENORMT sårbart, derfor så takker jeg jer nu, endnu engang, fordi i er med til at vise, at vi ikke er alene!

Hvis du gerne vil dele din historie, så må du endelig gøre det. Lige HER. Tak! Kun sammen kan vi bryde tabuet.

 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

1 kommentar

  • Eline

    Hej Caroline! Tak for det vigtige emne, du har taget op. alle dem der har skrevet ind, nærer jeg kæmpe respekt for! Men det fik mig til at tænke på noget, jeg selv oplever fra sidelinjen: min nye (vi har været sammen i 3 mdr) kæreste har mistet sin far som barn, og har det meget anstrengt med sin mor. For nylig forsøgte han at ta det op med hende, og nu beskylder hun ham for at vælge mig over hende, og siger at han ikke at respekterer hende og er egoistisk. Det er utrolig svært for ham, og jeg ved ikke hvad jeg skal eller kan gøre. Jeg kunne godt bruge et godt råd..
    Et lille nødråb fra Eline

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flyv fugle