Mennesker i et S-tog

Lad os snakke om: “den svære familie” #3


Læs første del HER og anden del HER.

Tak tak tak for jeres ærlighed. Jeg kan desværre ikke nå alle jeres historier og det er jeg ked af. Fordi de er virkelig sårbare, hårde og enormt ærlige. Men jeg kører i hvert fald et ekstra indlæg med de her ærligheder, inden vi hopper videre til næste emne. Tak for jeres ærlighed og tak fordi i læser med.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

1 kommentar

  • Ej hvor er det skægt, jeg går og arbejder på en blog serie om komplicereder familier, lidt som det indlæg du har her:)

    Det er altid så dejligt at dele og få det svære sagt højt.

    Godt nytår.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mennesker i et S-tog