Lær at læse

lad os snakke om: “den svære familie”

Dette bliver et af de lidt tungere tabu indlæg. Der skal være plads til det hele og det er der heldigvis også her.

Den svære familie hed først “dårlige forældre”, fordi mange af jer skrev ind, at i havde det svært med jeres forældre. Mange havde det også svært med andre familiemedlemmer og derfor så blev det til den svære familie.

Det kan være alt! Alt hvad du synes der er svært ved at være i lige netop din familie. Alt det som er svært for dig! Føler du dig overset? Føler du at du skal passe ind i en bestemt kasse for at være sammen med dine forældre? Kan du ikke sige sandheden til din familie? Har dine forældre et misbrug? Er du blevet omsorgssvigtet? Har du skulle være den voksne i jeres relation, fordi de ikke kunne magte opgaven?

Det er et KÆMPE tabu at sige noget negativt om ens familie, da man oftest er enormt beskyttende overfor dem, selvom man synes de er nogle idioter. Her må du gerne. Her må du råbe, fylde, larme og være lige netop dig. Du er 100% anonym når du skriver ind, så frygt ikke at nogle finder ud af det er dig.
Del din historie i boksen nedenfor. Del dine ord og vis at vi IKKE er alene! TAK

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

 • Sisse

  Jeg har været uden far i 11 år og uden mor i 6 år. Selvvalgt. For de er bare dårlige, egoistiske forældre. Til gengæld er jeg “mor” for deres hjerneskadede, omsorgssvigtede og misbrugende søn. Min bror, min evige påmindelse om alt det vi ikke fik da vi var små uskyldige børn. Alene og uden familie er ensomt, men sammen med dem har altid været mere ensomt og med en følelse af at være “den forkerte”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tak for din ærlighed! Del det meget gerne i boksen i indlægget, hvis du ønsker at din historie skal være med til hjælpe andre!

   Kh
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lær at læse